Κορυφαίο χειμώνα! Πήρε ένα με τόνο (στην ετικέτα & Δοκιμή)!

4683 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/11/2020

Η νέα πρόταση της Bridgestone. Ένα premium προϊόν υψηλής απόδοσης που υποστηρίζει αποτελεσματικά τους οδηγούς για να παραμείνουν στον έλεγχο των χειμερινών προκλήσεων οδήγησης.

Το 1ο χειμερινό ελαστικό που παίρνει A στην ευρωπαϊκή ετικέτα (για έλξη όταν είναι βρεγμένο)! Με διάκριση στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών ADAC. Blizzak LM005!

Διακριτικά χειμερινά ελαστικά που σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση και έλεγχο

Σχεδιασμένο για να παρέχει στους οδηγούς εξαιρετικό έλεγχο και ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες, το Blizzak LM005, το κορυφαίο του προϊόν Μπρίτζστον εντυπωσιάστηκε σε όλες τις χειμερινές συνθήκες δρόμου με ισορροπημένη απόδοση σε ξηρούς και χιονισμένους δρόμους και χειρισμό στο βρεγμένο.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι ειδικοί του ADAC, το μεγαλύτερο car club στην Ευρώπη, έδωσε στο Blizzak LM005 συνολικό σκορ 2,0 – το καλύτερο από όλα τα δοκιμαστικά ελαστικά – απονέμοντάς τον τον τίτλο του νικητή στην κατάταξη των 15 ελαστικών που συμμετείχαν στη δοκιμή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και η απόδοσή της Bridgestone Blizzak LM005 είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών.

Το πρώτο χειμερινό ελαστικό με το “A” στην ευρωπαϊκή ετικέτα

Το ελαστικό είναι κατασκευασμένο με τη σύνθεση από καουτσούκ Νάνο Protech της Bridgestone, η οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο για να διατηρείται το ελαστικό απαλό σε χαμηλές θερμοκρασίες για μέγιστη πρόσφυση και να βελτιστοποιείται η απόδοσή του σε βρεγμένους και χιονισμένους δρόμους Είναι επίσης σχεδιασμένο με ένα μοναδικό σχέδιο πέλματος σε ζιγκ-ζαγκ για ενίσχυση της απομάκρυνσης του νερού και βελτίωση της πρόσφυσης στο δρόμο. Η συνέργεια μεταξύ αυτών των λειτουργιών έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, με το LM005 να γίνει το πρώτο χειμερινό ελαστικό που πέτυχε βαθμολογία “A” στην ευρωπαϊκή ετικέτα, στην κατηγορία της υγρής λαβής για την πλήρη διάστασή του.

Blizzak LM005

Το Blizzak LM005 είναι ένα νέο χειμερινό ελαστικό σχεδιασμένο για οδήγηση σε χιονισμένους και βρεγμένους δρόμους. Το ελαστικό δεν έχει καρφιά και είναι ιδανικό για το ήπιο έως ήπιο χειμερινό κλίμα της Ευρώπης.

  • Ένα από τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά για φρενάρισμα και έλξη στο χιόνι
  • Ευρωπαϊκή ετικέτα “A” βαθμολογία στην κατηγορία
  • Η τεχνολογία DriveGuard Run-Flat διατίθεται σε επιλεγμένες διαστάσεις
Προηγμένη τεχνολογία ελαστικών για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Με χαμηλή αντίσταση κύλισης και κατανάλωση καυσίμου, καθώς και χαμηλά επίπεδα θορύβου ελαστικών και δρόμου, το Blizzak LM005 είναι επίσης μια πιο βιώσιμη επιλογή για τους πελάτες. ο ενεργειακής απόδοσης Το ελαστικό όχι μόνο ωφελεί τον οδηγό όσον αφορά την απόσταση σε μίλια και την εξοικονόμηση κόστους, αλλά βοηθά επίσης στην μείωση των εκπομπών αερίων. Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά αναγνωρίστηκαν από την ADAC, η οποία απένειμε στο Blizzak LM005 άριστα σήματα για χαμηλή αντίσταση κύλισης και κατανάλωση καυσίμου.

Σχολιάζοντας το τελευταίο βραβείο που κέρδισε η Bridgestone Blizzak LM005, Στέφανο Παρίσι, Περιφερειακός Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Μπρίτζστον EMIA, Southern Region δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ειδικά καθώς αναγνωρίζει το έργο της εξαιρετικής ομάδας μας για την έρευνα και την ανάπτυξη. Το συνολικό αποτέλεσμα, και το ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα των δοκιμών, που σχετίζεται με την υγρή οδική ασφάλεια, υπογραμμίζει επίσης τα πολύ θετικά σχόλια που έχουμε ήδη λάβει από πολλούς επιχειρηματικούς εταίρους και οδηγούς για το χειμερινό ελαστικό μας.

“Με το ΛΜ005, προσφέρουμε ένα ασφάλιστρο Ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που υποστηρίζει αξιόπιστα και αποτελεσματικά τους οδηγούς για να παραμείνουν στον έλεγχο των καθημερινών προκλήσεων της χειμερινής οδήγησης. Η ετυμηγορία των δοκιμών από τους επαγγελματίες του Η ADAC ενισχύει τη στρατηγική μας εστίαση στην τεχνολογία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στη συνεχή ανάπτυξη των βασικών ελαστικών μας. “

Απολαύστε το Bridgestone Blizzak LM005 στο παρακάτω βίντεο!

Source