Το AutoTuesday είναι καθημερινά! Κάτω!

500.328 επιτυχίες στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2020

Κατεβάστε το σημερινό αυτόματο κείμενο και μάθετε: Ανανεωμένο Hyundai Kona Electric, έρχεται το 2021 με μια νέα εμφάνιση. Ακόμα, πόσα “τζιπ” είναι τα νέα ηλεκτρικά SUV; Δείτε επίσης τις πρώτες εικόνες του Jeep Compass facelift, αλλά και το Toyota GR Yaris των 261 ίππων. Δείτε τα πάντα στο τεύχος.

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να δείτε στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας, το τεύχος του AutoTriti, με άρθρα που έχουν βίντεο, επιπλέον πολλές φωτογραφίες, τα οποία μπορείτε να μεγεθύνετε φωτογραφίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να κάνετε κλικ στα περιεχόμενα και μεταβείτε κατευθείαν σε οποιαδήποτε σελίδα σας ενδιαφέρει και πολύ περισσότερο “μπορείτε”.

Μπορείς ακόμα για λήψη της έκδοσης ΔΩΡΕΑΝ στον υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, κινητό ή tablet και διαβάστε το ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο!

*** Κατά τη λήψη σε παράθυρα, ορισμένα συστήματα προστασίας ενδέχεται να μην επιτρέπουν τη λήψη. Εάν συμβεί στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε την πρώτη επιλογή “Δείτε το πρόβλημα στον υπολογιστή ή στο κινητό σας τηλέφωνο».

Καινοτόμες λειτουργίες, με βίντεο και ήχου χωρίς αλλαγή περιβάλλοντος, μεγεθύνετε πίνακες και εικόνες, περιηγηθείτε απευθείας από τα περιεχόμενα σε οποιοδήποτε θέμα που σας ενδιαφέρει με ένα κλικ …

Ο ψηφιακή έκδοση του AutoThird, αλλά επίσης όλα τα νέα σε μορφή περιοδικού, μπορεί να γίνει δικό σας μέσω της καινοτόμου ελληνικής πλατφόρμας δεδομένων net.autotriti.gr!

Κάθε μέρα στις 5:00 μ.μ., μια νέα έκδοση του AutoTriti σας περιμένει να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Βρείτε στην καινοτόμο ηλεκτρονική μορφή και ΟΛΑ τα τεύχη του περιοδικού Auto Tuesday από τον Απρίλιο του 2019, καθώς κυκλοφόρησαν στα περίπτερα. Τώρα μαζί μου ερευνήσιμος των ζητημάτων που σας ενδιαφέρουν.

Source