Νέα, αποκαλυπτική εμφάνιση για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari

Μια Ferrari με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σύστημα τετρακίνητο και με αναλογίες σώματος που μόνο supercar δεν μοιάζουν; Να είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι κακό αστείο αλλά το πρώτο SUV σε ιστορία του Φεράρι.

Ο διάσημος Purosangue που έχει πλέον εισέλθει στο τελικό στάδιο της εξέλιξής του, παχύνοντας τους εμφανίσεις του σε δρόμους γύρω από Μαρανέλο.

Όπου εντοπίστηκε από την κάμερα, δίνοντας στους πιστούς θαυμαστές της Ferrari την ευκαιρία να αποκτήσουν καθαρή θέα Για σχέδιο και αναλογίες του αμάξωμα.

Έτσι, το βαρύ καμουφλάζ μπορεί να κρύψει τις λεπτομέρειες σχεδίασης του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari, αλλά όχι τις αναλογίες του, οι οποίες μόνο γοητευτικός δεν μπορεί σε αυτούς χαρακτηρίζω κάνεις.

Αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που το Purosangue εμφανίστηκε από μόνο του μεταλλικός «κοστούμιΚαι όχι με τη δική της GTC4 Lusso που χρησιμοποίησε μέχρι σήμερα στην προσπάθειά της να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα μάτια.

Αυτό δεν είναι πλέον δυνατό, καθώς έρχεται η μέρα που το Purosangue θα κρατήσει το παγκόσμια πρεμιέρα είναι αναγκασμένη – αυτό θα συμβεί κατα δευτερονεξάμηνο του 2021– αναγκάζεται να δοκιμαστεί σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για τα μηχανικά μέρη του ιταλικού SUV, θα είναι έκπληξη εάν η ιταλική εταιρεία δεν προσλάβει κάποιον υβριδικό σετ να συνδυάσει το απαραίτητη απόδοση με… λογικές εκπομπές.

Source