Η Renault επενδύει στην ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα

9,687 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2020

Τα νέα μοντέλα της Renault είναι εξοπλισμένα με μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, τα οποία αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Ταυτόχρονα, οι ιδιοκτήτες της Renault έχουν πάντα στο πλευρό τους το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευής, το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους.

Renault: εκπτώσεις και δώραFord: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Ο Renault έχει ανεβάσει τη ράβδο της παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας στην αυτοκινητοβιομηχανία, έχοντας 25 μοντέλα από ποιον την έχουν αποσπάσει μέγιστη διάκριση 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο φορέα αξιολόγησης ασφάλειας νέων, ευρωπαϊκών μοντέλων EuroNCAP, από το 2000 έως σήμερα. Συνεχίζοντας αυτήν την παράδοση, το Renault προσδίδει στα νέα της μοντέλα τα πιο σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, κάνοντας τα κινούμενα οχυρά για τους επιβάτες, αλλά και τους φύλακες αγγέλους, για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Η πλήρης σουίτα συστημάτων βοήθειας οδήγησης, Renault Ανετα Οδηγώ, προμήθειες, μεταξύ άλλων, το ολοκαίνουργιο Renault Clio και Captur, Τα περισσότερα τεχνολογίες ασφαλείας που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού των μοντέλων. Αυτό περιλαμβάνει:

Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (βασικός εξοπλισμός)

Αναγνωρίζει οχήματα, ποδήλατα και πεζούς ακόμη και τη νύχτα και ενεργοποιεί τα φρένα σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίδραση από τον οδηγό σε άμεσο κίνδυνο

Προειδοποίηση συντήρησης τροχιάς και αλλαγής λωρίδας (βασικός εξοπλισμός)

Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου σε περίπτωση που διασχίσει τα όρια μιας λωρίδας, χωρίς προηγουμένως να έχει ενεργοποιήσει το αντίστοιχο σήμα στροφής

Αναγνώριση πινακίδων και προειδοποίηση ορίου ταχύτητας (βασικός εξοπλισμός)

Το σύστημα “διαβάζει” τις πινακίδες και ενημερώνει τον οδηγό για τα όρια ταχύτητας και την τήρησή τους.

Αυτόματη εναλλαγή φώτων υψηλής δέσμης (βασικός εξοπλισμός)

Το σύστημα εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ προβολέων και προβολέων, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος.

Προειδοποίηση τυφλού σημείου

Χρησιμοποιώντας ραντάρ, καταγράφει την ταχύτητα και τη θέση των αυτοκινήτων στις τυφλές στροφές του οδηγού.

Ενεργός Κρουαζιέρα Ελεγχος

Οι αισθητήρες ανιχνεύουν το όχημα μπροστά και η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα για να διατηρείται η ασφαλής απόσταση που επιλέγει ο οδηγός

Κάμερα 360ο

Τέσσερις κάμερες καταγράφουν περιφερειακές εικόνες του αυτοκινήτου, προβάλλοντάς τις σε μία μόνο εικόνα, ενημερώνοντας τον οδηγό για τα εμπόδια γύρω του.

Βοήθεια σε αυτοκινητόδρομο και μποτιλιαρίσματα

Αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα του αυτοκινήτου και διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας από τα εμπρός οχήματα, φροντίζοντας να διατηρεί το αυτοκίνητο στη μέση της επιλεγμένης λωρίδας.

Τεχνολογία Renault Ανετα ΖΩΗ φροντίζει κορυφαία ασφάλεια νέων μοντέλων στο δρόμο. Ταυτόχρονα, για ασφαλής, συνολικά, χρήση του το νέο σας αυτοκίνητο, ο Renault, μέσω Το Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό Δίκτυο, φροντίζει για την άριστη λειτουργία του, χορήγηση κορυφαίες υπηρεσίες μετά εκπτώσεις. Επίσης, έχει δημιουργήσει ένα ομπρέλα προστασίας και για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 5 ετών, με το πρόγραμμα Σύνολο Φροντίδα 5+, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένη πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, Λιπαντικά Elf και συνολικό όφελος έως 30%, αλλά χωρίς καμία μείωση της ποιότητας.

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα Renault και Dacia, THEOREN MOTORS SA, καθώς και ολόκληρο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών στην Ελλάδα, ορίζοντας, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως την κύρια προτεραιότητα ασφάλειας και την προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, καλωσορίζει το κοινό σε εκθέσεις και εργαστήρια με πλήρης τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας, για την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις.

Έτσι, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σαν το καθολική χρήση μάσκας, τα αντισηπτικά γέλη σε χώρους αναμονής και γραφεία, η αναδιαμόρφωση χώρων σε παρατηρείται η φυσική απόσταση 2 m., ο απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν από την παραλαβή, καθώς και αυτοκίνητα έκθεσης και δοκιμής (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός γραναζιού, φρένο στάθμευσης, μπουτόν κ.λπ.), πριν και μετά από τους πελάτες που αποφύγετε τον υπερπληθυσμό σε εκθέσεις και εργαστήρια, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού στους ιστότοπους www.renault.gρ και www.dacia.gr και από 24ωρο δωρεάν τηλέφωνο Γραμμή πληροφοριών 800 11 11011.

Source