Ανανέωση για το Ford Transit Connect

Η Ford ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των νέων, αναβαθμισμένων εκδόσεων του Transit Connect αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο έως 982 κιλά.

Θέλοντας να βελτιώσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά του, σε κάθε περίπτωση, το πλήρες φάσμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το Πέρασμα ανακοίνωσε ότι τον Νοεμβριο φέτος η διάθεση θα ξεκινήσει σε διάφορες χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, των νέων εκδόσεων του Transit Connect τα οποία, μεταξύ άλλων, δείχνουν αυξημένο ωφέλιμο φορτίο.
Συγκεκριμένα, η Ford θα προσφέρει νέες εκδόσεις του Transit Connect with αυξημένο μεικτό βάρος 2,501 kg, γεγονός ότι σε συνδυασμό με διάφορες πρόσθετες τροποποιήσεις του οχήματος, αυξάνει το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να υποστηρίξουν στα 982 κιλά για πρώτη φορά.

Εκτός από την αύξηση του μικτού βάρους, οι συγκεκριμένες εκδόσεις του Διαμετακόμιση με μονό κάθισμα για τον συνοδηγό και ειδικές επιλογές όσον αφορά τους τροχούς και τα ελαστικά κατά σειρά το μέγιστο όφελος τους αυξάνεται κατά 79 κιλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Φυσικά, το κάθισμα διπλού επιβάτη διατηρείται προαιρετικά.
Την ίδια στιγμή, Η Ford ανακοίνωσε τις διάφορες εκδόσεις του αποτελεσματικού πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων EcoBlue. με ισχύ από 75 – 120 ίππους, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ακόμη και εναλλακτικά καύσιμα από ανανεώσιμες πηγές όπως καύσιμο “HVO»(Υδροκατεργασμένο φυτικό έλαιο).
Ειδικά για τις νέες εκδόσεις με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο στα 982 κιλά, η Ford λέει ότι θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις του 1.500 hp EcoBlue με 100 ή 120 hp που θα συνδυάζονται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Συμπερασματικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενικός Διευθυντής της Ford Commercial Vehicles for Europe, κ. Hans Schep, δήλωσε:Το Transit Connect είναι ήδη ένα από τα πιο εμπορικά ελαφριά διαφημιστικά της κατηγορίας του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο, με τη μείωση των εκπομπών και του κόστους καυσίμου σε συνδυασμό με την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου σε συγκεκριμένες εκδόσεις, ικανοποιούμε περαιτέρω τις ανάγκες των εταιρικών πελατών διασφαλίζοντας αυξημένη απόδοση».

Source