Πρεμιέρα για τη δωρεάν οδήγηση στον κινηματογράφο στο Χαϊδάρι – Μια ειδική εμπειρία, πολλοί άνθρωποι [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ

Η υπαίθρια κίνηση στον κινηματογράφο στο Χαϊδάρι έκανε πρεμιέρα σήμερα με πλήθος ανθρώπων που αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία του δήμου.

Μετά τη Γλυφάδα, όπου οι άνθρωποι έζησαν μια διαφορετική εμπειρία παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας “Midnight in Paris” μέσω των αυτοκινήτων τους στο Golf στη Γλυφάδα, ήταν πλέον ο Χαϊδάρι.

Η ταινία Black Panther είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους κατοίκους του Χαϊδάρι και τις γύρω περιοχές, μέσα από τα αυτοκίνητά τους
Η ταινία Black Panther είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους κατοίκους του Χαϊδάρι και τις γύρω περιοχές, μέσα από τα αυτοκίνητά τους

Ο Δήμος είχε ανακοινώσει την εκδήλωση πριν από 2 εβδομάδες, και οι κάτοικοι του Χαϊδάρι και οι γύρω περιοχές μαζεύτηκαν νωρίς στην περιοχή της Αφαίας, για να πάρουν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία “Black Panther”.

Οδηγήστε στον κινηματογράφο στο Χαϊδάρι
Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν νωρίς στην περιοχή της Αφαίας του Χαϊδάρι για αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία

Δωρεάν ταινία σε μια ειδική εμπειρία

Πολλοί παρακολούθησαν την ταινία από τα καθίσματα του αυτοκινήτου τους, ενώ άλλοι προτιμούσαν να ανέβουν στις οροφές των οχημάτων και άλλοι κάθισαν σε πλαστικές καρέκλες τοποθετημένες μπροστά και στο πλάι της εξωτερικής οδήγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν κινηματογραφικός κινηματογράφος στο Χαϊδάρι – Στην περιοχή της Αφαίας

Οδηγήστε στον κινηματογράφο στη Γλυφάδα: Πρεμιέρα με ρομαντική ταινία και πανσέληνο, μια διαφορετική εμπειρία [εικόνες]

Ο Δήμος Χαϊδάρι, δημοσιεύοντας στο Facebook, ευχαρίστησε τους ανθρώπους και εκείνους που συνέβαλαν στην εκδήλωση. «Σήμερα στην Αφαία καλωσορίσαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία ανοιχτού αέρα – οδήγηση στον κινηματογράφο. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά, συνοδευόμενη από μια ταινία βραβευμένη με Όσκαρ (μαύρος πάνθηρας). Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του τη σημερινή εκδήλωση, έτσι ώστε στις φετινές ειδικές συνθήκες να μπορούμε να είμαστε μαζί, να διασκεδάζουμε και να παραμένουμε πάντα ασφαλείς », δήλωσε η δημοσίευση του Δήμου Χαϊδάρι.

Σήμερα στην Αφαία καλωσορίσαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία υπαίθριου …

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Χαϊδαρίου το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

.Source