Αυτό θα είναι το νέο Peugeot 308

Ενώ η εξέλιξη δοκιμάζει για νέο Peugeot 308 συνεχίστε, αποδόσεις σαν τη δική του Kolesa.ru μας δίνουν μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει.

Οι έντονες γραμμές δεν λείπουν από την ψηφιακή απεικόνιση των Ρώσων. Τα φωτιστικά με τα τρία “νύχια” για το φως της ημέρας LED και τους “χαυλιόδοντες” παρακάτω, χαρακτηρίζουν το μπροστινό μέρος του γαλλικού hatchback. Η κηρήθρα μάσκα είναι επίσης παρούσα, όπως και οι χαρακτηριστικοί ώμοι στο προφίλ που διακρίνουν το τρέχον μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Επέτειος δεύτερης νεολαίας για το Peugeot 205 GTi

Στο πίσω μέρος, τα φανάρια με τη μαύρη λωρίδα που τα συνδέει αναφέρονται στο αντίστοιχο μοτίβο του 208. Ο εξαιρετικά επιθετικός προφυλακτήρας, ωστόσο, μπορεί να υποδηλώνει την παρουσία μιας σπορ έκδοσης στο εύρος 308, πάνω από το GT Line.

Κάτι παρόμοιο μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους ίδιους τους Γάλλους, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα ονομάζεται “GTi” ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα των κορυφαίων 508, που ονομάζεται Peugeot Sport Engineered (PSE). Το ίδιο plug-in υβριδικό σετ, με το turbo 1.600 hp και τους 2 ηλεκτρικούς κινητήρες, ακούγεται ότι θα αποδώσει 300-320 hp και θα εισέλθει στα «πεδία» του Honda Civic Type R και Renault Megane RS Trophy! Στην υπόλοιπη γκάμα, οι υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες PureTech και οι πετρελαιοκινητήρες BlueHDi, μαζί με ήπιες και plug-in υβριδικές επιλογές, θα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το κοινό που αγοράζει, με μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας EMP2 ως βάση.

Δείτε επίσης: Το λιοντάρι Peugeot με τη συλλεκτική αξία

Το νέο 308 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις πρώτο εξάμηνο του 2021.

Αυτό θα είναι το νέο Peugeot 308

Source