Στη διάθεση του EL.AS 33 νέα περιπολικά Hyundai i30

2.085 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/12/2020

33 νέες περιπολίες Hyundai i30 εντάχθηκαν στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας για να καλύψουν τις ανάγκες εξυπηρέτησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Hyundai: εκπτώσεις και εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Η Hyundai παρέδωσε τριάντα 33 νέα αυτοκίνητα Hyundai i30 με κινητήρα 1.6 λίτρων και 115 ίππους στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στο πλαίσιο της ανανέωσης και αναβάθμισης του περιπολικού στόλου.

Στο σύνολό τους, αυτά τα οχήματα θα είναι διαθέσιμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για να καλύψουν τις ανάγκες εξυπηρέτησης προς όφελος της κοινωνίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία προμήθευσε επίσης 278 περιπολικά οχήματα Qashqai. Όλα τα Nissan Qashqai είναι 4×4 και είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα ντίζελ 1,7, 150 ίππους που έχουν ρυθμιστεί σωστά για να εξυπηρετούν το επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε μετά από ανοικτό διαγωνισμό και διεθνή συμμετοχή.

Επίσης, στην άμεση ενίσχυση της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Ειδικής Καταστολής (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας με περιπολικά οχήματα της Nissan Navara, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες, υπογράφοντας πριν από μήνες σχετική σύμβαση με την εταιρεία αναδόχων, Nissan -Nick. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Source