Το F1 Safety Car γιορτάζει! (+ βίντεο)

Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τη Φόρμουλα 1 έχουν συνηθίσει Αυτοκίνητο ασφαλείας στον αμήχανο ρόλο του να περιορίζει την ταχύτητα των αυτοκινήτων σε περίπτωση ατυχήματος. Το Mercedes-AMG GT R μπορεί να φαίνεται να κινείται με ταχύτητα 50 km / h, αλλά αυτή η ψευδαίσθηση δημιουργείται από την ζαλιστική ταχύτητα με την οποία κινούνται οι κ.κ. Lewis Hamilton, Max Verstappen, Sebastien Vettel και ούτω καθεξής.

Δείτε επίσης: Mercedes-AMG GT Black Series “reaps” (+ βίντεο)

Ο Bernd Maylander οδηγεί το γερμανικό supercar στο όριο, ακόμα κι αν δεν του φαίνεται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει, για όσο διάστημα καθαρίζεται η πίστα, τα ελαστικά του αυτοκινήτου πρέπει να διατηρούνται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, ενώ πρέπει να διασφαλίζεται επαρκής ροή αέρα για την ψύξη των κινητήρων. Φυσικά, ο Maylander, πέραν του ότι είναι καλός επαγγελματίας και κορυφαίος οδηγός αγώνων, είναι επίσης άνθρωπος. Και όταν έχει στα χέρια του μια κίνηση στους πίσω τροχούς με πάνω από 585 ίππους, δεν θέλει να παραδοθεί στον πειρασμό.

Διαβάστε επίσης: Εγγραφή όλων των εποχών από τη Mercedes! (+ βίντεο)

Τα σχέδια που θα παρακολουθήσουμε προέρχονται από τις δωρεάν δοκιμές του χαοτικού αγώνα στο Μπαχρέιν, που πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα. Ο Γερμανός βγήκε για την καθιερωμένη αναγνώριση του κυκλώματος, αλλά αποφάσισε να το πετάξει. ο 585 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. και 700 Nm στις 1.900-5.500 σ.α.λ. του 4.0 V8 twinturbo έγινε ένα παιχνίδι στην όρεξη του πλοιάρχου, ο οποίος έδωσε ένα υπέροχο θέαμα με την εξαφάνιση των πίσω ελαστικών (325/30/20) και τη λάμψη των κεραμικών δισκόφρενων! Με τους τροχούς ίσους και ακινητοποιημένους, το GT R επιταχύνεται 100 χλμ / ώρα από ακινησία στα πλαίσια 3,6 dl. και δεν σταματάει πριν 318 χλμ / ώρα. Απόδοση που χρειάζεται στο μέγιστο, δεδομένου ότι το κοπάδι της ακολουθεί όποτε βγαίνει στην πίστα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Δείτε επίσης: “Cannon” Delta Integrale with the side! (+ βίντεο)

Source