Νέο “XXL” SUV Nissan Armada 400 hp

Ο ενθουσιασμός σε κάθε επίπεδο Το κορυφαίο SUV της Nissan, ο Αρμάδα δεν είναι γνωστή στην Ευρώπη, ωστόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ. διαθέσιμο από το 2004. Η δεύτερη γενιά που παρουσιάστηκε το 2017 και σήμερα έκανε την εμφάνισή της ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές Armada.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Το επιβλητικό σώμα του μήκος 5,3 μ., 2,0 m πλάτος, 1,9 m ύψος και με μεταξόνιο 3,1 m., Έχει πιο δυναμική εμφάνιση στο μπροστινό μέρος, αφού έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Ο νέος προφυλακτήρας, η τεράστια μάσκα και τα φώτα LED που σχηματίζουν το γράμμα “E”, το κάνουν να φαίνεται έντονα μυώδες, αλλά όχι απαραίτητα κομψό. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της σειράς Nissan που «φοράει» τη νέα μάρκα Nissan. Αλλαγές βρίσκονται επίσης στο πίσω μέρος, όπου υπάρχουν νέα φώτα και προφυλακτήρας.

Μέσα στο ανανεωμένο Armada, η κύρια αλλαγή βρίσκεται στο επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα. Στο πάνω μέρος κυριαρχεί το μεγάλο Οθόνη αφής 12,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, ενώ η πολυτέλεια διαχέεται σε κάθε μέρος της πολύ ευρύχωρης καμπίνας με τις τρεις σειρές καθισμάτων.

Δείτε επίσης: Δεν υπάρχει τιμή για το Nissan Qashqai

Η κίνηση του άγριου Nissan Armada πραγματοποιείται από μια βελτιωμένη V8 5,6 lt. Σετ μηχανικής ισχύος αντοχής 400 ίππους. Η ικανότητα πρόσφυσης φτάνει τα 3.855 κιλά, ενώ η μετάδοση σε δύο ή τέσσερις τροχούς γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων Σε 4 κινητά, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των προγραμμάτων Αυτόματο / 4HI / 4LO. Επίσης, ανεξάρτητα από την έκδοση, οι αναρτήσεις αποτελούνται από διπλό ψαλίδι μπροστά – πίσω.

Source