Τα 5 B-SUV με τον πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών

97.403 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2020

Το Κέντρο Δοκιμών του AutoTriti μετρά την πραγματική χωρητικότητα χώρου αποσκευών των μοντέλων που δοκιμάζει. Ποια είναι τα κορυφαία πέντε B-SUV που μπορούν να χωρέσουν στις περισσότερες αποσκευές;

Ford: Ford: Puma & Kuga με όφελος 1.000 ευρώ & εγγύηση 8 ετώνFord: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Ένα από τα πλεονεκτήματα των B-SUV σε σχέση με τα συμβατικά μικρά μοντέλα στα οποία βασίζονται είναι ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Έτσι, καλύπτουν τόσο τις οικογενειακές ανάγκες όσο και τη μεταφορά εξοπλισμού για τους χομπίστες που τους προτιμούν, ώστε να μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινή ζωή της αστικής ζωής. Το Auto Tuesday είναι το μόνο όργανο που μετρά την πραγματική χωρητικότητα του κορμού, καθώς οι κατασκευαστές τοποθετούν τις περισσότερες φορές και άλλοι τελικά χωράνε στον κορμό των μοντέλων τους.

Πώς γίνεται η μέτρηση

Η μέθοδος “Tamerlane” που χρησιμοποιούμε στο AutoTriti για τη μέτρηση του χώρου αποσκευών πήρε το όνομά του από τον Μογγόλο αυτοκράτορα που είχε μια τεράστια μπανιέρα γεμάτη με χυμό φρούτων που έμοιαζε με αίμα και πριν από τη μάχη έδωσε σε κάθε στρατιώτη του να πιει ένα τζου ». Έκανε το ίδιο όταν επέστρεψαν. Έτσι, ανάλογα με τα σημεία που έπεσε το επίπεδο χυμού στην μπανιέρα, ήξερε πόσους στρατιώτες είχε χάσει στη μάχη. Στην περίπτωσή μας η μέθοδος βασίζεται στη σταθερή χωρητικότητα ενός ογκομετρικού μετρητή με διαστάσεις (100 X 100 X 80 cm), ο οποίος είναι γεμάτος με ειδικό υλικό και στα άκρα του υπάρχει ένας χάρακας. Από αυτόν τον ογκομετρικό μετρητή αντλούμε την κατάλληλη ποσότητα υλικού για να γεμίσουμε το χώρο αποσκευών μέχρι το ύψος του ραφιού. Η ποσότητα του υλικού που λείπει μετράται σε εκατοστά, τα οποία σύμφωνα με τις διαστάσεις του ογκομετρικού μετρητή “δίνουν” τα κυβικά μέτρα (dm3) ή λίτρα (1 dm3 = 1 lt). Φυσικά, όπως είπαμε προηγουμένως, η χωρητικότητα δεν είναι το μόνο πράγμα που θεωρούμε, καθώς σε εμάς θα βρείτε πιο εξειδικευμένες μετρήσεις, σχετικά με τις διαστάσεις ενός χώρου αποσκευών, όπως το ύψος στο κατώφλι φόρτωσης, το εσωτερικό μήκος κ.λπ. .

Source