Ποια μάρκα ενοικίασε ο Antonov για μεταφορά σασί;

Η πανδημία Covid-19 δεν άφησε καμία πτυχή της ανθρωπότητας ανεπηρέαστη. Μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που απαιτεί παρόμοιες κινήσεις από όλους, έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη προσαρμογή. Με τις διανομές στο σπίτι και το εμπορικό εμπόριο να χτυπά, ακόμη και οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν ευφάνταστους τρόπους για να αποφύγουν προβλήματα. Τρόποι συμπερίληψης έως και γιγαντιαίων αεροσκαφών Αντόνοφ!

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο (+ βίντεο)

Προς το An-124 Ruslan είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για αεροπορικές μεταφορές, έχοντας το χωρητικότητα έως 150 τόνων! Ξεχωρίζει από το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του άνοιγμα ρύγχος, από την οποία πραγματοποιείται η φόρτωση και εκφόρτωση. Έχει χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ και τη NASA, που είναι ακόμα σήμερα -34 χρόνια από την παρουσίασή του και 16 από το τέλος της παραγωγής- η Νο. 1 επιλογή εμπορικών μεταφορών. Ο Bentley πρέπει να το ευχαριστήσει, καθώς χάρη στα ουκρανικά αεροσκάφη καταφέρνει να διατηρήσει την γραμμή παραγωγής ανεπηρέαστη!

Οι Βρετανοί, εκτός από τον κοραναϊό, έχουν επίσης το πρόβλημα του Brexit να παρεμποδίζει τα σύνορα. Δεν είναι ακόμη επίσημα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά προετοιμάζονται ήδη για τους αντίστοιχους δασμούς που θα τους επιβληθούν. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Adrian Hallmark, αυτό είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες τους. Ο πανικός που επικρατεί μεταξύ των συνόρων, Θέλω ελέγχους και απαγορεύσεις λόγω του Covid, είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Bentley προμηθεύει το 90% των ανταλλακτικών από την ηπειρωτική Ευρώπη. Το πλαίσιο Bentayga, για παράδειγμα, κατασκευάζεται στην Μπρατισλάβα. Η συναρμολόγηση του αυτοκινήτου στο Μάντσεστερ. Έτσι, εν μέσω μιας πανδημίας, το σασί πρέπει να φτάσει στην Αγγλία από τη Σλοβακία.

Διαβάστε επίσης: Η Land Rover μήνυσε την VW για διακόπτη

Κανονικά, θα γινόταν με φορτηγά και πλοία. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις λόγω επιθεωρήσεων και συμφόρησης είναι εβδομάδες. Γι ‘αυτό ο Μπέντλεϊ ενοικίασε 5 Antonovγια να εξασφαλίσετε απόθεμα για παραγωγή! Η Hallmark δηλώνει ότι έχουν πλέον απόθεμα για 3 εβδομάδες, ενώ οι συνολικές πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000 μονάδες φέτος. Αντίο Αντόνοφ.

Source