Ανανεωμένο Fiat Mobi: σαν Panda, χορεύει samba!

8,007 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2020

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της στη Λατινική Αμερική, η Fiat προσφέρει μια σειρά αναβαθμίσεων στο mini crossover της πόλης καθώς και μια νέα έκδοση. Η νέα έκδοση Trekking είναι η νέα προσθήκη το οποίο αναφέραμε στον πρόλογο και τοποθετείται στην κορυφή της σειράς με τον εξοπλισμό του, συμπεριλαμβανομένων ράβδων στην οροφή, μαύρης οροφής, μερικώς μαύρης κουκούλας, τροχών 14 ιντσών, θήκες μαύρων καθρεφτών, κονκάρδων “Trekking” και ειδικής ταπετσαρίας υφάσματος για καθίσματα με πορτοκαλί καθίσματα.

Το Fiat Mobi σε όλες τις εκδόσεις του είναι πλέον 34 mm μακρύτερο από το έδαφος (ήταν 156 mm και έγινε 190 mm) και τώρα δέχεται νέες γρίλιες με το νέο έμβλημα Fiat και τη σημαία της Ιταλίας, επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και νέους δίσκους τροχών στο φτωχότερες εκδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mobi είναι μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις της ιταλικής εταιρείας με βάση Πλατφόρμα Fiat Mini, σε ποια μοντέλα όπως το Uno, το Panda και το Lancia Ypsilon έχουν κατασκευαστεί στο παρελθόν.

Στην καμπίνα, η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι το τελευταίας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας UConnect που συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού που είναι συμβατό με μια ποικιλία λειτουργιών και εφαρμογών, όπως Apple CarPlay, Android Auto, συστήματα πλοήγησης κ.λπ. Επομένως, δεν υπάρχουν αλλαγές στο μηχανοστάσιο Το Fiat Mobi συνεχίζει να είναι εξοπλισμένο με τετρακύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρων. διπλή κατανάλωση καυσίμου (βενζίνη – αιθανόλη) 75 hp.

Οι τιμές της στην αγορά της Βραζιλίας ξεκινούν από 6.000 ευρώ. Θα θέλατε να δείτε κάτι παρόμοιο στην Ευρώπη και την Ελλάδα ή προτιμάτε το Panda, το οποίο προσφέρεται αυτήν τη στιγμή από 11.400 ευρώ στην υβριδική του έκδοση, τιμή που το κάνει tτο πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο στην ελληνική αγορά;

Source