Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς

4.342 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2020

Το BEST CAR by AutoThursday είναι το ίδρυμα του διαγωνισμού που στοχεύει στην προώθηση του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Σε αυτό το διαγωνισμό αυτοκινήτου με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ελλάδα (περισσότεροι από 40.000 μοναδικοί επισκέπτες ψηφίζουν) στη θέση του ψηφοφόρου μπαίνει στο ίδιο το αγοραστικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας που «τρέχει» για περίπου 2 μήνες μέσω της σελίδας autotriti.gr και Net Τρίτη και λήξη στις 31/12/2020.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, γιατί δημιουργεί ένα τεράστιο εκλογικό σώμα, το οποίο κρίνει, συγκρίνει, αποφασίζει και ανταμείβει με τη δική του σκέψη. Ταυτόχρονα, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 2 αυτοκίνητα (Ford Kuga και Peugeot e-208), για 6 μήνες δικά τους, όλα πληρωμένα. Πέρυσι, όλοι όσοι ψήφισαν το BEST CAR ονόμασαν το νέο Peugeot 208 το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ποια από τα 18 ολοκαίνουργια μοντέλα θα κερδίσουν τον τίτλο BEST CAR 2021 φέτος;

18 υποψήφια μοντέλα

Νέος Citroen Γ4 έρχεται με φουτουριστικό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία για να διεκδικήσει ένα μερίδιο της μικρής έως μεσαίας κατηγορίας. Η δεύτερη γενιά του Dacia Sandero εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας έμφαση στον απόλυτο Value for Money του μικρού μοντέλου. ο DS 9 σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας πολυτελείας στην κατηγορία λιμουζίνας, κερδίζοντας εντυπώσεις με τον σχεδιασμό της avante garde και το τεχνολογικό υπόβαθρο υψηλής τεχνολογίας. Το νέο Πέρασμα Κούγκα ήρθε με περισσότερο στυλ crossover, πλήρως ψηφιοποιημένες, υβριδικές εκδόσεις και κορυφαία πρακτικότητα για να κάνει τη διαφορά. Νέος Honda Τζαζ υιοθετεί πλήρη υβριδική τεχνολογία, ενισχύοντας παράλληλα την ευρυχωρία και την πρακτικότητα που την χαρακτήριζαν πάντα. Με μεγάλους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και σύγχρονη τεχνολογία, τη νέα γενιά του Hyundai i20 ανεβάζει το μπαρ στη μικρή κατηγορία. Νέος Hyundai ΤΓιούσον λανσάρει τη νέα εμφάνιση της μάρκας, έχει εντυπωσιακά φώτα και παρόμοιο εσωτερικό, καθώς και ηλεκτρική γκάμα. ο Κία Σόρεντο μεγάλωσε, αλλά την ίδια στιγμή έγινε πιο κομψό και απέκτησε ένα εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας. Στη δεύτερη γενιά, το Mercedes-Μπενζ GLA απέκτησε περισσότερα crossover και ευέλικτα χαρακτηριστικά με στόχο να παραμείνει ο καλύτερος πωλητής premium crossover μοντέλων. Πάντα Mercedes-Μπενζ ΜΙΚΡΟ-Τάξη ήταν σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια και την τεχνολογία του, ωστόσο στη νέα γενιά του… το καλό έγινε! Νέος Opel Μόκα ενσωματώνει τη νέα εμφάνιση της μάρκας (Opel Vizor), έχει πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό και για πρώτη φορά διατίθεται σε καθαρά ηλεκτρική έκδοση. ο Peugeot 2008 ήρθε με βάση τη νέα γενιά του 208 με εξαιρετικό σχεδιασμό και ποιότητα, ενώ διαθέτει επίσης καθαρά ηλεκτρική έκδοση με 136 ίππους και αυτονομία άνω των 300 χλμ. Μεγαλύτερα, πιο κομψά, πιο υψηλής τεχνολογίας και ακόμη πιο πρακτικά, τα 2ης γενιά Renault Captur χτίστηκε σε μια νέα πλατφόρμα που μπορεί επίσης να υποστηρίξει plug-in υβριδική τεχνολογία Η 4ο τη γενιά του ΕΔΡΑ Λέοντος έρχεται με μεσογειακό σχεδιασμό, έντονη οδηγική ιδιοσυγκρασία, αλλά και μια ηλεκτροκίνητη γκάμα κινητήρων. Τα νέα Σκόντα Οκταβία υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες με το χώρο, την πρακτικότητα, την ποιότητα και την τεχνολογία που ξεκινά, είναι το πιο σημαντικό μοντέλο στη σύγχρονη ιστορία της μάρκας. ο Toyota Γιάρης, που είναι ο απόλυτος best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία 8 χρόνια, πέρασε σε 4ο γενιά βασισμένη σε μια νέα πλατφόρμα, πιο αποτελεσματικό υβριδικό σύστημα και “ζωντανές” δυνατότητες οδήγησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι Toyota Γιάρι Σταυρός, το πρώτο μικρό SUV της ιαπωνικής μάρκας, που βασίζεται στο νέο Yaris. Έχει μοναδική εμφάνιση, υβριδική τεχνολογία και υπόσχεται μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Τέλος, το 8ης γενιά VW Γκολφ Μπορεί να μην έχει αλλάξει ριζικά το σχεδιασμό και το μηχανικό του υπόβαθρο, αλλά είχε ένα πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό, μια ηλεκτροκίνητη γκάμα κινητήρων και ένα ακόμα πιο φινίρισμα.

Ψηφίστε εδώ το BEST CAR 2021 που έχει την ευκαιρία να κερδίσει 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά πλούσια δώρα

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τα νέα αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και στη συνέχεια ψηφίστε μόνο ένα από τα 18 υποψήφια μοντέλα BEST CAR του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ στο αυτοκίνητο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 1 από τα 2 supercars (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας την ασφάλιση, τους φόρους, τα τέλη, τις αυξήσεις και τις υπηρεσίες, καθώς πληρώνονται όλοι.

Ξέρεις ότι:

Source