Η λειτουργία Drift του νέου VW Golf R σε δράση

Η κορυφαία του έκδοση VW Golf MK8 είναι ισχυρότερο και πιο γρήγορο από ποτέ, ωστόσο αυτό που κλέβει την παράσταση νέο R είναι τα «κόλπα» που μπορεί να κάνει η τετρακίνηση, μέσω αυτής Λειτουργία Drift.

Όπως οι προκάτοχοι, το ίδιο παρουσιάζεται Γκολφ R μεταφέρει ενέργεια στο δρόμο από όλους τους τροχούς. ο Σύστημα τετρακίνησης 4Motion υπάρχει επίσης εδώ, αλλά σε μια πολύ αναβαθμισμένη μορφή. Τώρα σε συνδυασμό με Φορέα ροπής και Drift Mode, με το δεύτερο σύστημα να εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε μοντέλο VW! Κανονικά, η κατανομή ισχύος είναι 50-50. όταν ο Διαχείριση δυναμικών οχημάτων το θεωρεί απαραίτητο, μπορεί να στείλει 100% στον πίσω άξονα, αλλά και στον τροχό με την πιο πρόσφυση ιδιαίτερα. Για παράδειγμα, σε μια δεξιά στροφή ο πίσω αριστερός τροχός μπορεί να λάβει όλη τη δύναμη για να εξουδετερώσει την αντιστροφή ή, εάν έχει επιλεγεί η λειτουργία Drift, για να μετατρέψει το γερμανικό hot hatch σε χορεύτρια.

Δείτε επίσης: “Πιστόλια” με το νέο VW Golf R (+ βίντεο)

Το μεγαλύτερο μέρος της ροπής μεταφέρεται πίσω και συνδυάζεται με καθυστερημένη αντίδραση του συστήματος ελέγχου σταθερότητας. Το Mercedes-AMG A45 S έχει ένα παρόμοιο σύστημα φιλοσοφίας, ενώ αυτό του Εστίαση RS είναι πολύ πιο περίπλοκο και περίπλοκο (για αυτό και τερματίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη ενός διαδόχου, καθώς οι μηχανικοί δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να το συνδυάσουν με ένα υβριδικό σύστημα). Δεν μετατρέπεται σε BMW M3, αλλά σίγουρα χρειάζονται πρωτοφανείς γωνίες στα χρονικά του Golf.

Η λειτουργία Drift του νέου VW Golf R σε δράση

ΠροηγούμενοςΠοιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο 1.300 ίππων;

Source