Πόσο κοστίζει το φθηνότερο αυτοκίνητο των “ανθρώπων”;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη μάρκα Volkswagen που σημαίνει “αυτοκίνητο των ανθρώπωνΑν και τα μοντέρνα μοντέλα δεν ήταν ποτέ φθηνά, αλλά τοποθετήθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας τους

Διαβάστε περισσότερα: Το πιο οικονομικό μικρό turbo των 13.855 ευρώ

Μέχρι πρόσφατα, το πιο οικονομικό αυτοκίνητο VW ήταν το μίνι πάνω!, το οποίο πωλήθηκε σε τιμές ξεκινώντας από περίπου 10.000 ευρώ, αλλά τώρα είναι μόνο ηλεκτρικός και το κόστος από 23.750 ευρώ. Θα μπορούσε να είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των ανθρώπων, αλλά σε μια τέτοια τιμή δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Τί είναι τώρα VW διαθέσιμο στη χαμηλότερη τιμή, από όλα τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας; Η απάντηση είναι Polo 1.0 MPI 80 PS Trendline. Η τιμή του ξεκινά από 14.950 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν έτοιμο αυτοκίνητα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αγορών, η οποία κοστίζει από 13.197 ευρώ. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόνομο σύστημα πέδησης, ηλεκτρικά μπροστινά – πίσω παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, μπροστινούς προβολείς με αισθητήρα φωτός, κλιματισμό κλπ.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτοκίνητο με 15.550 ευρώ και 125 άλογα

Ο 3-κύλινδρος Κινητήρας 1.000 ίππων παραστάσεις 80 άλογα στις 6.200 σ.α.λ. και 95 Nm ροπής στις 3.750 σ.α.λ. Η απόδοση με απόλυτους αριθμούς δεν εντυπωσιάζει (0-100 km / h στα 15,4 dl., τελικό 171 km / h), ωστόσο η σωστή κλιμάκωση του 5-ταχυτήτων κιβωτίου βοηθά στην ελαστικότητα και στη διατήρηση του κινητήρα σε μια χρήσιμη εμβέλεια στον αυτοκινητόδρομο.

Επίσης, ως γνήσιο Polo, η ανάρτηση δεν θα μπορούσε να είναι πιο άνετη και ποιοτική όταν διέρχεται από ανώμαλα σημεία ασφάλτου. Είναι άνετο στις αστικές μεταφορές, καθώς και σε ανοιχτούς δρόμους, όπου το σώμα του δείχνει πολύ καλή σταθερότητα ανεξάρτητα από την ταχύτητα.

Το εσωτερικό του φθηνότερου Polo δεν διαφέρει στο σχεδιασμό από αυτό των άλλων εκδόσεων, αλλά το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό και όχι από τον παχύ αφρό των πιο ακριβών εκδόσεων. Όσον αφορά το χώρο, οι μικρές τέσσερις επιβάτες VW θα φιλοξενηθούν χωρίς ίχνος παραχώρησης, ενώ το καπό του χώρου αποσκευών με χωρητικότητα 355 λίτρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Το φθηνότερο μοντέρνο υβρίδιο των 12.227 ευρώ

Source