Τι μικρό SUV θα αφήσετε για να αποκτήσετε το νέο Opel Mokka

13,904 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2020

Όταν η Opel είπε ότι με τη Mokka γύριζε τη σελίδα στον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την ποιότητα της μάρκας, κανείς δεν περίμενε ότι με ένα μόνο μοντέλο, θα κάλυπτε όλο το γερμανικό ανταγωνισμό με στιλ. Ποιο SUV δεν θα αγοράσετε το Mokka;Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Δείτε ΕΔΩ το τεύχος με τη μορφή περιοδικού!

Η Opel περνά την καλύτερη φάση. Χωρίς την τεμπελιά, τα βάρη και τα χρέη που της είχε δώσει η GM, απολαμβάνει την ελευθερία που της έδωσε η Peugeot ως νέο μέλος της ομάδας. Και απολαμβάνει κυρίως τη «γερμανικότητά του», καθώς αυτό ήταν το κύριο συστατικό στο οποίο στοιχηματίστηκε η Peugeot όταν πήρε τη μάρκα από τους Αμερικανούς.

Τέλος, απολαμβάνει την τεχνολογική υπεροχή του συγκροτήματος, το οποίο σήμερα διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους μικρούς κινητήρες, μια εξαιρετική μικρή πλατφόρμα, και φυσικά ένα λαμπρό (και έτοιμο) ηλεκτρικό μέλλον. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των απολαύσεων μπορεί να φανεί στο νέο Mokka.

Εάν το νέο Corsa άφησε την καλύτερη εντύπωση με το σχεδιασμό και την ποιότητά του, το Mokka φέρνει τα σκαμπανεβάσματα. Οι Γερμανοί πιστεύουν ότι το νέο Mokka μπορεί να νικήσει τον ανταγωνισμό από το ένα άκρο στο άλλο. Δηλαδή, μπορούν να αντιμετωπίσουν μοντέλα με σχέση ποιότητας / τιμής στο κάτω άκρο, αλλά και μοντέλα με περισσότερες προσδοκίες υψηλής ποιότητας στο επάνω μέρος.

Και οι αγοραστές ενός Audi Q2 ή ενός DS 3 μπορεί να μην κινούνται εύκολα, αλλά η Mokka δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η Opel πιστεύει ότι είναι ανώτερη από την ομάδα VW, καθώς η Mokka ξεχωρίζει στο δρόμο, σε αντίθεση με τα Seat Arona, Skoda Kamiq και VW T-Cross που θέλουν περισσότερα από ένα βλέμματα να τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Με τους βενζινοκινητήρες του γαλλικού ομίλου και τα νέα εσωτερικά υλικά, σε συνδυασμό με την επιθετική πολιτική τιμολόγησης, η Opel πιστεύει ότι το νέο Mokka θα κλέψει πωλήσεις από μάρκες όπως το Mini, αλλά και από τον ασιατικό ανταγωνισμό, ο οποίος έχει γίνει πολύ αισθητός. χάρη στον τολμηρό σχεδιασμό των μοντέλων, κάτι που οι Γερμανοί, με εξαίρεση την Opel, φαίνεται να έχουν παραμελήσει.

Αλλά τι λες; Είναι το Mokka το μικρό SUV που θα πάρετε αντί για άλλο; Και ποιο;

Source