Η επιλογή του σύγχρονου Αυτοκινητιστή!

Το -πλήρως- νέο SKODA OCTAVIA αναβαθμίζει σε κορυφαία ύψη την αισθητική, την ποιότητα, την άνεση, την ασφάλεια και τους χώρους που προσφέρει ο σύγχρονος επαγγελματίας οδηγός στους πελάτες του. Ανακαλύψτε το!

Από το 1959 όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το ΣΚΟΔΑ ΟΚΤΑΒΙΑ έχει περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, έχοντας διακριθεί ως best-seller στην κατηγορία του σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ταυτόχρονα, η εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά είναι εξαιρετική, τόσο ως ιδιωτικό αυτοκίνητο. καθώς και στον κλάδο των ταξί, όπου έχει ουσιαστικά εξαλείψει τον ανταγωνισμό τα τελευταία 10 χρόνια! Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της SEAA, τα τελευταία 15 χρόνια (2005 – 2019), το ΣΚΟΔΑ ΟΚΤΑΒΙΑ πρέπει να εμφανίσει περισσότερες από 7.000 ταξινομήσεις ως ταξί!

Τώρα, η τέταρτη γενιά της Octavia είναι τώρα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και σε εκδόσεις Ταξί, σε δύο εντυπωσιακά σχεδιαστικά και αισθητικά σώματα (Grand Coupe & Σπορ βαγόνι), προσφέροντας ακόμη περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν σημαντικά την αποδοτικότητά του, πολλαπλές εκδόσεις κινητήρα και, φυσικά, εξαιρετικά ολοκληρωμένο (ακόμη και για τον πιο απαιτητικό) εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Με κόστος αγοράς 16.782 ευρώ (+ ΦΠΑ), το νέο ΣΚΟΔΑ ΟΚΤΑΒΙΑ είναι τώρα διαθέσιμο ως ταξί στην ελληνική αγορά, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής για το επίπεδο των υπηρεσιών που οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές μπορούν πλέον να προσφέρουν στους πελάτες τους!

Source