Αυτή είναι η πλατφόρμα του νέου και πλήρους ηλεκτρικού Smart

Ο Εξυπνος Τώρα ανήκει εξίσου στους Daimler και Geely και αυτό έχει τη λογική συνέπεια ότι τα νέα μοντέλα προκύπτουν από έναν συνδυασμό πόρων και των δύο ομάδων. Έτσι, βάσει των συμφωνιών, το νέο Smart θα σχεδιαστεί από Mercedes και η εξέλιξη των τεχνολογιών τους θα πραγματοποιηθεί στο αντίστοιχο κέντρο της Geely.

Από το τελευταίο θα έρθει η βάση τους, η οποία θα είναι μια παραλλαγή, την οποία βλέπετε στις φωτογραφίες μας, της πλατφόρμας SEA (Sustainable Electric Architecture) που ο κινεζικός όμιλος αναπτύσσει ειδικά για ηλεκτρική πρόωση.

Και το οποίο χαρακτηρίζεται από μικρούς προβολείς, ενώ οι μπαταρίες θα είναι στην πλέον καθιερωμένη θέση στο πάτωμα. Τα πρωτότυπα πρωτότυπα δοκιμάζονται ήδη στο δρόμο, ενώ ίσως ακόμη πιο σημαντικά νέα είναι η επέκταση της σειράς Smart στην κατηγορία B.

Το μεγαλύτερο Smart στην ιστορία της μάρκας θα είναι, όπως αναμενόταν, SUV και θα παρουσιαστεί το 2022. Η παρουσία ενός SUV στην γκάμα ήταν σύμφωνα με Τζέλι περισσότερο από το απαραίτητο για την επιτυχία της μάρκας στην κινεζική αγορά.

Ωστόσο, η κύρια κατηγορία στην οποία θα λειτουργεί το Smart και στο μέλλον θα είναι η μικρότερη, η Α, ενώ το πιο σημαντικό μοντέλο της θα είναι και πάλι το Fortwo.

Source