Μπορεί ο βίαιος Hoonicorn να καταβροχθίσει μια Ferrari; (βίντεο)

Δεν υπάρχει απολύτως καμία σχέση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων που διασχίζουν τα σπαθιά τους σε μια αμερικανική ευθεία. Από τη μία έχουμε την ευαίσθητη F8 Αφιέρωμα, μια από τις πιο όμορφες Ferraris που έχουμε δει που δεν ικανοποιεί τα μάτια. Είναι το πιο ισχυρό V8, το γνωστό 3,9 lt με 720 PS στις 8.000 rpm και 770 Nm στις 3.250 rpm. Όσον αφορά την απόδοση έχουμε ένα “0-100” σε 2,9 δευτερόλεπτα με το “0-200” να ολοκληρώνεται σε 7,8 δευτερόλεπτα και ο τελικός να είναι 340 km / h.

Από την αρχή η μάχη φαίνεται άνιση δεδομένου ότι το Hoonicorn είναι ένα πολύ αναβαθμισμένο παλιό μάστανγκ με προδιαγραφές παρόμοιες με dragster. Διαθέτει διπλό turbo V9 6,7 lt που παράγει πάνω από 1.400 ιπποδύναμη και συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα, η μεταφορά ροπής στους τέσσερις τροχούς. Και κατά κάποιον τρόπο ο Hoonicorn καταβροχθίζει πραγματικά τη Ferrari και στις τρεις δοκιμές.

Το απίστευτο είναι ότι το νέο επεισόδιο του καναλιού Χούνιγκαν η κονσόλα βίντεο έχει φτάσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες. Αυτό ακούγεται λογικό αφού ο Hoonicorn δημιούργησε το δικό του φανατικό κοινό των παικτών, νικώντας οποιοδήποτε τετράτροχο μπροστά τους. Φυσικά, στον μαγικό κόσμο του Forza Horizon 4.

Source