Στη Γερμανία για την πρόσληψη μηχανικών “αστέρια” Elon Musk

Ο Elon Musk βρίσκεται στη Γερμανία, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα πάρει συνέντευξη από μηχανικούς που θέλει να προσλάβει η Tesla για το Giga Berlin.

Με την κατασκευή του Tesla Gigafactory στο Βερολίνο να συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία στελέχωσής της.

Στην πραγματικότητα, την Πέμπτη 5/11, ο Elon Musk πληροφόρησε ότι ψάχνει αστέρια, μηχανικούς, ζητώντας από όσους ενδιαφέρονται να στείλουν το βιογραφικό τους στο email: [email protected].

Στην πραγματικότητα, όπως δηλώνει συνήθως, εκείνοι που επιλέγονται από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα πάρουν συνέντευξη από τον ίδιο την Παρασκευή 6/11, καθώς βρίσκεται ήδη στη Γερμανία!

Ανώτερα στελέχη της Tesla δημοσίευσαν τη διαφήμιση στο Linkedin, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία αναζητά 25 κορυφαίους μηχανικούς που θα αναλάβουν βασικές θέσεις στο εργοστάσιο και θα αναφέρουν απευθείας στη Musk.

Όλα τα χρήματα, φυσικά, είναι το email που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του βιογραφικού: [email protected], το οποίο δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο τι ακριβώς αναζητά η εταιρεία: 25 μηχανικοί “πιστόλια”!

Πηγή

Elon Musk Τέσλα

.Source