Μεταχειρισμένο GR Yaris με “καπέλο” 10 χιλιάδες!

Ο Toyota έχει χτυπήσει μια «φλέβα» όχι μόνο του χρυσού, αλλά και κάθε πολύτιμου μετάλλου που μπορεί να σκεφτεί GR Γιάρης. Είτε το βλέπουμε συναισθηματικά, εμπορικά ή ακόμη και ιστορικά, το ιαπωνικό hot hatch πρωταγωνίστησε. Οι καλύτερες συνθήκες, δηλαδή, για να βρουν οι κερδοσκόποι κατάλληλο έδαφος.

Δείτε επίσης: Το Civic Type R μετρά σώματα από το GR Yaris (+ βίντεο)

Οι Ιάπωνες έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον έλεγχο των αντιπροσώπων τους, έτσι ώστε όλοι να μην τιμολογούν όταν προσπαθούν – μια αγαπημένη τακτική στις ΗΠΑ, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο μοντέλο ούτως ή άλλως, αλλά καλύτερα “κρατήστε τα ρούχα σας”. Η τιμολόγηση του πνευματικού απογόνου του Celica GT-Four, πανευρωπαϊκό, κυμαίνεται από 35-40.000 ευρώ. Μερικές χώρες – φυσικά Πρώτη και καλύτερη Ελλάδα– είναι λιγότερο προνομιούχα, καθώς εκεί το GR Yaris ξεκινάει πάνω από 42.000. Ο Μεγάλη Βρετανία δεν είναι ένα από αυτά, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί 32.500 λίρες (35.897 ευρώ).

Διαβάστε επίσης: Το Toyota GR Yaris είναι έτοιμο για παράδοση από 30,990 ευρώ

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν ήδη αρκετοί μήνες λίστες αναμονής και ο καλύτερος λόγος για “καπέλα” σε μεταχειρισμένες. Το Precious Black που βλέπουμε αγοράστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Wiltshire και ψάχνει ήδη τον επόμενο ιδιοκτήτη. Πάντα χωρίς αποζημίωση. Έχοντας μόλις 112 χλμ στον πάγκο, ρωτά ο κάτοχος του “αετού” 42.500 λίρες (46.935 ευρώ) για να το αφήσετε! Ούτε καν με το Circuit Pack κοστίζει τόσο πολύ στην Αγγλία, νέο. Για να είμαστε ακριβείς, διατίθεται σε 33.495 λίρες (36.980 ευρώ). Εν ολίγοις, επιδιώκει να “τσέπη” 10 χιλιάδες, άκοπα και στεγνά.

Δείτε επίσης: Πώς είναι το GR Yaris εναντίον του Celica GT-Four;

Θυμηθείτε ότι το τετράτροχο καυτό πορτάκι έχει 261 hp και 360 Nm κάτω από την κουκούλα, προσφέρετέ το ισχυρό τρικύλινδρο 1.6 turbo, επιταχύνοντας σε πρώτα 100 χλμ / ώρα εντός 5,5 dl. και περιορίζεται ηλεκτρονικά σε 230 χλμ / ώρα.

Μεταχειρισμένο GR Yaris με

Source