Η Lada δείχνει το εσωτερικό του Niva Travel (+ βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες το Λάδα αποκαλυφθεί στο ανανεωμένο Niva Travel, η οποία παρουσιάζει σαφώς μια πιο ελκυστική και μοντέρνα εικόνα εξωτερικά. Ειδικά το μπροστινό άκρο είναι πλήρως επανασχεδιασμένο και ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, τα ορθογώνια φώτα και η προστατευτική ποδιά. Αντίστοιχες αλλαγές βρίσκονται στο πίσω μέρος της, όπου το σημείο αναφοράς είναι τα φωτιστικά LED.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο 1.300 ίππων;

Όσον αφορά τις διαστάσεις, το διάρκεια της Lada Niva Travel μεγάλωσα σε 4.099 mm (+43 mm) και το πλάτος έφτασε τα 1.804 mm. (+4 mm), λόγω των νέων προφυλακτήρων. Το ύψος παρέμεινε στα 1.652 mm. και το μεταξόνιο στα 2.450 mm. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, το Niva Travel είναι αρκετά βαρύ, καθώς ζυγίζει 1.465 έως 1.515 κιλά. Η παλιά τεχνολογία είναι η ίδια Κινητήρας 1,7 λίτρων με 80 ίππους.

Παρά την εξωτερική αναβάθμιση, στο εσωτερικό του Lada Niva Travel όλα παρέμειναν όπως ήταν πριν από την ανανέωση του Niva. Στις πιο ακριβές εκδόσεις, υπάρχει μια αναντιστοιχία οθόνης για το σύστημα πολυμέσων που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο σχεδιασμός προδίδει την ηλικία του αυτοκινήτου. Το πιο αναχρονιστικό στοιχείο αφορά τον επιλογέα ταχυτήτων που είναι πιο κοντά στον επιβάτη παρά στον οδηγό, ενώ το ύψος του είναι πολύ μεγάλο. Αντίστοιχα, οι δεύτεροι μοχλοί πίσω για την τετρακίνηση είναι ντεμοντέ.

Δείτε επίσης: Νέο αυτοκίνητο με 200 άλογα στη χαμηλότερη τιμή

Προφανώς, το AvtoVaz δεν μπορούσε να κάνει πολλές αλλαγές πέρα ​​από τον εξωτερικό σχεδιασμό για να διατηρήσει το κόστος χαμηλό. Για Niva Travel, Η Lada δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις τιμές της, αν και δεν αναμένεται να διαφέρει από τις τιμές της Niva. Το τελευταίο πωλείται τώρα στη Ρωσία για 708.000 ρούβλια (τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία 7.800 ευρώ), όταν για παράδειγμα ένα σύγχρονο δίτροχο SUV όπως το Hyundai Creta κοστίζει από 1.067.000 ρούβλια (11.760 ευρώ).

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με το νέο Lada Niva Travel:

Source