Η Toyota έχει ήδη πουλήσει 300k GR Yaris! Στο Gran Turismo Sport…

Και όμως, η αγάπη του λαού για το νέο μικρό «πύραυλο» των Ιαπωνών, δείχνει ότι το κίνημά τους ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά από αρκετά χρόνια (για να μην αναφέρουμε δεκαετίες) μεθυσμένων μοντέλων, οι άνθρωποι της Toyota αποφάσισαν να μιλήσουν στις καρδιές των βενζίνης παντού. Εκείνοι που είναι μειονότητα στον όγκο των συνολικών πωλήσεων, αλλά έχουν επίσης τα χαρακτηριστικά του ηγέτη της γνώμης, τα οποία είναι πάντα χρήσιμα αν θέλετε να έχετε κοινό.

Το πρώτο βήμα έγινε με την άφιξη του νέου Supra, αλλά εδώ μιλάμε για ένα άλμα! Και παρόλο που η σειρά προϊόντων ενδέχεται να μην παράγει τόσα GR Yaris όσο συμβατικά για να γεμίσει τον κόσμο με τέτοια, η δυναμική του μοντέλου φαίνεται από τις πωλήσεις του στον ψηφιακό κόσμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από τη Sony, η προσθήκη του GR Yaris στο δημοφιλές παιχνίδι Gran Turismo Sport τον περασμένο μήνα, ώθησε πολλούς να το «αγοράσει» ψηφιακά για να τρέξει μαζί του. Πόσα? Περισσότεροι από 310.000 χρήστες! Και εδώ μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι, σε ένα μήνα. Το GR Yaris είναι ήδη διαθέσιμο στο WRC 9, για πλατφόρμες PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X / S και PC.

Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να γεμίσει τα ταμεία της Toyota με χρήματα, αλλά λέει κάτι. Μου αρέσει πολύ η τετρακίνηση, με 261 PS και το αγωνιστικό DNA που κρύβεται μέσα του. Και για όσους δεν μπορούν να το αγοράσουν (ή μπορείτε αλλά περιμένετε…), υπάρχει πάντα ο κόσμος των προσομοιωτών οδήγησης.

Source