Βάζει με το Golf GTI σε drag race [video]

Volkswagen ID.3

Ένα βίντεο γεμάτο “άγχος” προσφέρεται από την ίδια τη Volkswagen Spain, παρουσιάζοντας μια κούρσα έλξης μεταξύ του νέου, πλήρως ηλεκτρικού ID.3 και της πάντα σταθερής αξίας Golf GTI.

Τόσο το Volkswagen ID.3 όσο και το Γκολφ GTI είναι συμπαγή μοντέλα hatchbacks με παρόμοιο σχήμα και μέγεθος, αλλά η ηλεκτρική πρόταση της εταιρείας κάνει καλύτερη χρήση του χώρου καμπίνας, με τις διαστάσεις του αυτοκινήτου στο εσωτερικό να μοιάζουν περισσότερο με το πολύ μεγαλύτερο Πασάτ.

https://www.youtube.com/watch?v=mLBDkZF07dQ

Αν και το Golf είναι ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο απόδοσης, ακόμη και στη βασική του έκδοση, το GTI είναι το μοντέλο της εταιρείας που μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Αλλά, όπως θα δείτε στο βίντεο, άμεση ροπή και ομαλή επιτάχυνση προέρχεται από τον ηλεκτρικό κινητήρα της προσφοράς ID.3 ακόμα καλύτερη οδηγική εμπειρία.

Επίσης, το βίντεο δείχνει πόσο περισσότερη ηλεκτρική πρόωση συγκρίνεται με τα συμβατικά αυτοκίνητα, καθώς η εκκίνηση του αυτοκινήτου και η επιτάχυνση γίνεται αμέσως. Από την άλλη πλευρά, το Volkswagen GTI χρειάζεται λίγο χρόνο για να ανταποκριθεί, αν και στο τέλος καλύπτει τη διαφορά με το ID.3, αλλά χωρίς να μπορείτε να το κερδίσετε.

Πηγή

TBVolkswagen

.Source