Ford Godzilla ή “Fordzilla”

Αυτό είναι το πρώτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που γεννήθηκε μέσω της συνεργασίας της κοινότητας παικτών και ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων. Τώρα το esports Ford Team Team Fordzilla ξαναμπεί στο παιχνίδι αποκαλύπτοντας δυναμικά σήμερα ένα πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας του συναρπαστικού Ομάδα Fordzilla P1.

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα φορτηγά που φέρουν τα εμβόλια;

Παρόλο που είναι σύνηθες να βλέπουμε πραγματικά αυτοκίνητα να πρωταγωνιστούν σε βιντεοπαιχνίδια, είναι η πρώτη φορά που μια αυτοκινητοβιομηχανία σε συνεργασία με την κοινότητα των παικτών σχεδίασε ένα εικονικό αυτοκίνητο (δεν έχει ακόμα εμφανιστεί σε βιντεοπαιχνίδι) και στη συνέχεια δημιούργησε ένα φυσικό μοντέλο.

Το ταξίδι προς Ομάδα Fordzilla P1 Ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν στο Twitter για τη διάταξη και τα χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως ο σχεδιασμός του πιλοτηρίου και η θέση και των δύο καθισμάτων και του κινητήρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, σχεδόν 250.000 ακόλουθοι υπέβαλαν τις προτάσεις τους μέσω της σχετικής διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Δείτε επίσης: Γερμανικό ηλεκτρικό “Made in Greece”!

Οι εξωτερικές επιφάνειες του καινοτόμου Ομάδα Fordzilla P1 φέρει τη δημιουργική υπογραφή του Arturo Ariño, ενώ ένας άλλος σχεδιαστής της Ford, Robert Engelmann, έχει συνεισφέρει με το δικό του όραμα στο σχήμα του εσωτερικού του. Έχει ένα εντυπωσιακό σώμα μήκος 4.731 mm, πλάτος 2.000 mm. και ύψος μόλις 895 mm.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι χτισμένο γύρω από ένα πλαίσιο, το οποίο καλύπτεται εν μέρει από ένα μεγάλο, ιδιαίτερα διαφανή κρυσταλλική επιφάνεια που θυμίζει κάλυμμα πολεμικού αεροπλάνου, προστατεύοντας παράλληλα τον οδηγό και τον συνοδηγό. Το διαφανές κάλυμμα κάνει τα όρια μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού να διακρίνονται, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει τη θέση οδήγησης του αγωνιστικού αυτοκινήτου που αναφέρεται σε αυτό ενός αυτοκινήτου F1.

Το εξωτερικό συνδυάζει ένα κομψό μπροστινό άκρο GT με ελκυστικά γλυπτά μπροστινά φτερά και ανάγλυφα πάνελ αμαξώματος. Οι χαρακτηριστικές πλευρικές δοκοί που δίνουν την αίσθηση περιστροφής και ανάρτησης συνδέουν οπτικά το πιλοτήριο με τους πίσω τροχούς. Το πίσω μέρος είναι πλήρως εκτεθειμένο στο κοινό, τονίζοντας την αεροδυναμική και αγωνιστική φιλοσοφία του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Να γιατί βγάζουμε τα μπουφάν οδήγησης

Στο πιλοτήριο, υπάρχουν προειδοποιητικά φώτα που ενημερώνουν τον οδηγό και τον συνοδηγό για την κατάσταση στην πίστα. Επιπλέον, ένα ενσωματωμένη οθόνη στο τιμόνι, επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο με την ομάδα στα pit Ολόκληρο το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την απόσπαση της προσοχής στον οδηγό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενισχύοντας έτσι την οδηγική απόλαυση.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κοινότητα παικτών για παίκτες, το supercar έχει κάποιες ειδικές λεπτομέρειες που μιλούν τη γλώσσα του sim-racing. Στο πάτωμα, μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού, υπάρχει ένα μήνυμα AFK (Μακριά από το πληκτρολόγιο), υπενθυμίζοντας ευγενικά σε οποιονδήποτε κάθεται εκεί να μην πλησιάσει το πληκτρολόγιο Ένα γραφικό #ανεβαίνω επίπεδο αναγνωρίζει ότι οι παίκτες και οι οδηγοί παιχνιδιών στοχεύουν να βελτιώνονται κάθε φορά που παίζουν ή ανταγωνίζονται, ενώ είναι γραφικό #απογειώνω είναι μια υπενθύμιση της μετάβασης αυτού του αγωνιστικού αυτοκινήτου από έναν εικονικό κόσμο στον πραγματικό. Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, δίπλα στο κάτω σπόιλερ, υπάρχει το πιο σημαντικό μήνυμα: είναι το GLHF (Καλή τύχη να διασκεδάσεις) εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε παίκτη και οδηγό αγώνα και μια διασκεδαστική, απολαυστική εμπειρία.

Δείτε επίσης: Ευκαιρία Ford Kuga 1,5 lt. 150 PS του 2019 με 0 χλμ.

Source