Νέα επαγγελματική έκδοση για το Suzuki Jimny!

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα – επαγγελματική – έκδοση του Jimny στις διάφορες αγορές της ΕΕ με κλειστή χωρητικότητα φόρτωσης 863 λίτρων. και πλήρως επίπεδο δάπεδο!

Ίσως το ειδική έκδοση Διαλέγω-Πάνω από Τζίνι Δεν φαίνεται ότι τελικά θα εφαρμοστεί επίσημα από την ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο, το Σουζούκι ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις διάφορες αγορές της ΕΕ μια νέα – επαγγελματική – έκδοση του μοντέλου, με κλειστό χώρο φόρτωσης.
ο νέο Jimny LCV (Ελαφρύ επαγγελματικό όχημα), όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που προσφέρουμε, δεν διαφέρουν στο σχεδιασμό από τα συμβατικά του μοντέλου, ωστόσο, στο εσωτερικό είναι εξοπλισμένα με μόνο δύο θέσεις (για τον οδηγό και τον επιβάτη) και ένα ειδικό μεταλλικό διαχωριστικό (πλέγμα), μεταξύ του χώρου επιβατών και της περιοχής φορτίου.
Με συνολικό μήκος σώματος 3.480 mm, πλάτος 1.645 mm. και ύψος 1.720 mm. (Μεταξόνιο 2.250 mm), το Suzuki Jimny είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πρόταση καθώς ο κύκλος περιστροφής του είναι στα 9,8 μέτρα. μόλις.
Κατά συνέπεια, οι εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου του μοντέλου διατηρούνται καθώς η ελάχιστη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος ορίζεται στα 210 mm. ενώ οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής είναι 37, 28 και 49 μοίρες αντίστοιχα!
Όσον αφορά την περιοχή φόρτωσης, η οποία είναι προσβάσιμη από την πίσω πόρτα, διακρίνεται για το πλήρως επίπεδο δάπεδο και έχει συνολική χωρητικότητα 863 λίτρα. Αντίστοιχα, το μικτό βάρος του οχήματος είναι 1.435 κιλά και το ωφέλιμο φορτίο (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) είναι 345 κιλά αντίστοιχα.
Φυσικά, η επαγγελματική έκδοση του Jimny διατηρεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου χάρη στην ανθεκτική σκάλα και την ύπαρξη του συστήματος.AllGrop PRO»Ένα ειδικό σύστημα τετρακίνησης.
Το όχημα τροφοδοτείται από κινητήρα 1.462 cc. με 102 ίππους και μέγιστη ροπή 130 Nm σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.
Τέλος, όσον αφορά τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις εκδόσεις επιβατών Jimny, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος “DSBS»(Υποστήριξη φρένου διπλού αισθητήρα» αλλά και βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρες και αντίστοιχα βοήθεια κατά την κάθοδο σε μέρη με απότομες πλαγιές.

Source