Αυτό ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο της Apple (Βίντεο)

Κάθε ανακοίνωση ή ακόμα και φήμη για την Apple γίνεται παγκόσμια είδηση. Και συνέβη ξανά αυτήν την εβδομάδα, όταν η Apple υπαινίχθηκε ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με το αυτοκίνητο. Φυσικά, το είχαμε ξανακούσει, χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Αλλά οτιδήποτε σχετίζεται με την Apple δημιουργεί παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Αυτή η ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε κάποιοι πολύ ειδικευμένοι σε προγράμματα CGI και έκαναν ένα βίντεο που δείχνει υποτίθεται ότι το αυτοκίνητο της Apple. Στην πραγματικότητα, η αναπαράσταση είναι τόσο πειστική που αν κάνετε google το “Apple car” αυτή τη στιγμή, αυτό το ψεύτικο βίντεο βρίσκεται στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων.

Οι δημιουργοί της, ωστόσο, είχαν αρκετή διασκέδαση και πολλές δεξιότητες για να το κάνουν να φαίνεται αρκετά πραγματικό και αρκετά κοντά στο πνεύμα της Apple με τους τροχούς trackball. Αλλά αυτά είναι παραπλανητικά κόλπα ακόμη και για τους “μάγους” της Apple, οπότε όσοι δεν “δαγκώνουν” ανακάλυψαν ότι το όχημα είναι ένα παλιό πρωτότυπο της Mercedes στο οποίο έχουν τοποθετήσει το δαγκωμένο μήλο της Apple.

Όσον αφορά την αλήθεια πέρα ​​από την εικονική πραγματικότητα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, η ουσία είναι ότι για άλλη μια φορά η Apple φαίνεται αποφασισμένη να κάνει το βήμα στο αυτοκίνητο και μάλιστα σχετικά άμεσα, ίσως το 2022.

Το ζήτημα εμφανίζεται ξανά (μαζί με τις κινήσεις του Musk), αλλά οι σκεπτικιστές εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για το αν ο γίγαντας των ηλεκτρονικών είναι έτοιμος να προχωρήσει στα αυτοκίνητα.

Μέχρι τότε, τα παιδιά του Tik Tok έχουν συγκεντρώσει κλικ και εφήμερη φήμη, ξεγελάει έξυπνα τον κόσμο με μια δημιουργία υπολογιστή, πιθανότατα η ίδια η Apple.

Source