Το Pro.autotriti.gr είναι στο “socket”!

Ενημερώστε για όλα όσα θέλετε να ξέρετε για ηλεκτρικά οχήματα στην ελληνική αγορά και για όλα τα σχετικά νέα για ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα με ένα κλικ!

ELECTRIC MOTION & Professional: Νέα μοντέλα, τιμές, δίκτυο φόρτισης με 1 κλικ!

Ο Ηλεκτροκινητικότητα είναι το νέο μεγάλο στοίχημα ότι η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία καλείται να κερδίσει και φυσικά, η εμπορική αυτοκινητοβιομηχανία δεν επηρεάζεται μόνο από τις εξελίξεις αλλά πρωταγωνίστησε σε αυτές.

Όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα, η ανακοίνωση του προγράμματος “Μετακομίζω ΗλεκτρικάΔημιουργεί μια νέα τάση που αναμένεται να κορυφωθεί σύντομα, καθώς μέσω αυτής της δράσης, τοΌσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ενοικιάσουν ένα νέο – ηλεκτρικό ή υβριδικό – ελαφρύ εμπορικό, μπορούν να επωφεληθούν από επιδοτήσεις έως και 5.500 ευρώ την ίδια στιγμή που για τη βιομηχανία ταξί, τα οφέλη ανέρχονται έως και 10.500 ευρώ.

ο pro.autotriti.gr και Auto Tuesday Professional δεν μπορούσε να παραμείνει ανεπίσημος στις εξελίξεις και μέσω του ειδικού ιστότοπου electrokinisi.autotriti.gr σας προσφέρουμε ένα ειδικό τμήμα, αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροδότηση όλων των τύπων οχημάτων που είναι διαθέσιμο τόσο άμεσα όσο και στο εγγύς μέλλον και στη χώρα μας (ηλεκτρικά οχήματα, Plug-In Hybrid, Mild Hybrid κ.λπ.).

Τα νέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι δοκιμές και οι παρουσιάσεις, τα συγκριτικά ζητήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά οι τιμές των ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι στη διάθεσή μας. με ένα μόνο κλικ, χωρίς να παραβλέπουμε τα μεμονωμένα τεχνικά ζητήματα που αφορούν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από οχήματα μηδενικών εκπομπών. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο electrokinisi.autotriti.gr.

Ταυτόχρονα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τις εγγυήσεις και το κόστος χρήσης και συντήρησης ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων, χωρίς να αγνοείτε τις εξελίξεις σχετικά με το δίκτυο φόρτισης.

Source