Νέο Lada Niva με εμφάνιση Toyota!

Τον περασμένο Ιούλιο, το Η Avtovaz ανακοίνωσε την επιστροφή του Niva με τις μάρκες Lada και όχι η Chevrolet. Να θυμάστε ότι το Niva (2123) είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε από την Avtovaz και η παραγωγή του ξεκίνησε το 2000 με την επωνυμία Lada. Δύο χρόνια αργότερα, το μοντέλο δημιουργήθηκε με την επωνυμία Chevrolet από την κοινοπραξία GM-Avtovaz.

Δείτε επίσης: Κινητός τάφος το νέο Lada Granta van (+ βίντεο)

Για 2021 η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί ανανεώθηκε η Lada Niva, όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο διαφέρει σημαντικά εξωτερικά από το υπάρχον Niva. Για πολλούς, το μπροστινό άκρο του θυμίζει Toyota, όπως ο σχεδιασμός της ράβδου ταύρου με το οβάλ λογότυπο Lada στο κέντρο, τα λεπτά φώτα και η προστατευτική ποδιά χαμηλά στον προφυλακτήρα. Σε σύγκριση με το υπάρχον Niva, το ανανεωμένο είναι πολύ πιο μοντέρνο, όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω, όπου ξεχωρίζουν τα νέα φώτα και ο προφυλακτήρας.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες, ωστόσο το πιο λογικό σενάριο είναι να υπάρχουν αλλαγές και αναβαθμίσεις εκεί. Για μηχανή, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει ο ίδιος 1,7 lt., με τετρακίνηση με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Αυτό το παλιό τεχνολογικό μηχανικό σετ 80 hp στις 5.000 σ.α.λ. και με ροπή 127 Nm στις 4.000 σ.α.λ. προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 km / h έως 19,0 dl., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 140 km / h και η μεικτή κατανάλωση είναι 10,2 l / 100 km.

Δείτε επίσης: Νέο Lada Niva από 10.000 ευρώ

Πηγή φωτογραφίας: vk.com/avtovaznewsspb

Source