Ένας ενημερωμένος σχεδιασμός Tesla Cybertruck θα παρουσιαστεί σύντομα

Ο Tesla βρίσκεται στη διαδικασία αναβάθμισης και αλλαγής του ηλεκτρικού Cybertruck, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Elon Musk μέσω μιας ανάρτησης στο αγαπημένο του twitter.

Το Tesla Cybertruck παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2019 και προκάλεσε πολλές συζητήσεις σχετικά με το φουτουριστικό του σχεδιασμό, κάτι που άρεσε σε κάποιο και άλλα όχι.

Από τότε η ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας με επικεφαλής τον Franz von Holzhausen, ασχολείται με αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό και προφανώς είμαστε πολύ κοντά στο να βλέπουμε την αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού pick-up.

Αυτό ανακοίνωσε εκ των προτέρων ο Elon Musk λέγοντας ότι σε περίπου ένα μήνα η Tesla θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του επανασχεδιασμένου Cybertruck. «Ο νέος σχεδιασμός είναι καλύτερος με πολλές μικρές τροποποιήσεις. Ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες έχουν σημασία“, Είπε απαντώντας σε μια ερώτηση ακόλουθου.

«Υπάρχουν πολλές μικρές βελτιώσεις σε σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από αυτό που παρουσιάσαμεΟ Musk είπε πρόσφατα, αναφερόμενος σε αλλαγές στο σχεδιασμό του οχήματος.

Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έσπευσαν να προπαραγγείλουν τη φουτουριστική παραλαβή της Tesla, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για το τέλος του 2021. Η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2022. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Cybertruck θα κατασκευαστεί στο νέο Gigafactory υπό κατασκευή. Ώστιν.

Πηγή

TBTesla

.Source