Έντεκα λόγοι που κάνουν το Ford Puma ξεχωριστό

Το νέο Ford Puma ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τα συμπαγή μοντέλα crossover. Έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση, σε συνδυασμό με κορυφαίο χώρο και πρακτικότητα στο εσωτερικό, προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας, αλλά και καινοτόμες λύσεις στις μονάδες οδήγησης που έχουν ως αναφορά το ήπιο υβριδικό σύστημα EcoBoost Hybrid, σπορ συμπεριφορά στο δρόμο και χαρακτήρα που θυμίζει μοντέλα SUV, μια μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, αλλά επίσης εύκολο να ληφθούν με προνομιακούς όρους και εγγυήσεις.

Εν ολίγοις, αυτό είναι το νέο Ford Puma: ένα έξυπνο crossover σε κάθε πτυχή που προσφέρει στους αγοραστές την απόδοση, την άνεση και την ευελιξία που θέλουν! Ας δούμε εν συντομία τι είναι 11 βασικά σημεία που κάνουν το νέο Ford Puma κορυφαία πρόταση για την κατηγορία του:

1 – Μοντέρνος σχεδιασμός με ελληνική υπογραφή: Η Puma κυκλοφόρησε ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην σχεδιαστική ταυτότητα της Ford. Με χαρισματικά στιλιστικά στοιχεία που φέρουν τη σφραγίδα του Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Σαριδάκη, όπως για παράδειγμα τους προβολείς που τοποθετούνται στο πάνω μέρος των φτερών, τις χαρακτηριστικές κολόνες Α και τις σπορ αεροδυναμικές γραμμές στο πλάι. Το νέο Ford Puma κλέβει την παράσταση με την πρώτη ματιά, δημιουργώντας μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή σιλουέτα.

2 – Πλήρης γκάμα κινητήρων: Η Ford διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων και κιβωτίων μετάδοσης για το νέο, συμπαγές μοντέλο crossover. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει κινητήρες με απόδοση μεταξύ 125 και 200 ​​ίππων.

Με βάση τις προσφερόμενες εκδόσεις του νέου Ford Puma υπάρχει ο αναβαθμισμένος βενζινοκινητήρας 1.0μεγάλοEcoBoost με τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48 volt 125 και 155 ίππων. Ταυτόχρονα, ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.5μεγάλοEcoBlue Η 120-ιπποδύναμη Puma είναι μια εξαιρετική πρόταση για όλους τους οδηγούς χιλιομέτρων. Στην κορυφή των διαθέσιμων κινητήρων βρίσκεται ο ισχυρός βενζινοκινητήρας 1.5μεγάλοEcoBoost 200 ίππων του Puma ST, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο βραβευμένο Fiesta ST. Όσον αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων, το νέο Ford Puma είναι διαθέσιμο με προηγμένο Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, αλλά και με ένα νέο Αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων διπλός συμπλέκτης που συμβάλλει σε ομαλές αλλαγές, βελτιστοποίηση κατανάλωσης, αθόρυβη λειτουργία και κορυφαία απόδοση.

3 – Πλαίσιο από το άθλημα Γιορτή: Το νέο Puma βελτιστοποιεί περαιτέρω την περίφημη πλατφόρμα B-Class της Ford, η οποία είναι γνωστό ότι προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στο Fiesta. Η νέα και πιο άκαμπτη πίσω ανάρτηση, τα μεγαλύτερα αμορτισέρ, τα πιο άκαμπτα αθόρυβα μπλοκ και οι βελτιστοποιημένες κορυφαίες βάσεις της ανάρτησης έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της τριβής και την αύξηση της ακαμψίας του πλαισίου, δημιουργώντας έτσι ένα αυτοκίνητο με κορυφαία κατηγορία συμπεριφορά και ποιότητα. πάπυρος.

4 – Χαρακτήρας που αναφέρεται SUV: Εμπνευσμένα από μοντέλα SUV, οι αναλογίες αμαξώματος προσφέρουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, εξασφαλίζοντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η οδηγική απόλαυση ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία επιλέξιμων προφίλ της FordΚανονικός, Οικο, Αθλημα, Ολισθηρός και Μονοπάτι) που επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόζουν τόσο την απόκριση του γκαζιού όσο και αυτή των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης και σταθερότητας αμαξώματος

5 – Το “έξυπνο” MegaBox: Το νέο Ford Puma προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του που φτάνει 456 λίτρα. Σχεδιασμένο όχι μόνο για να ικανοποιεί αλλά και για να υπερβαίνει τις απαιτήσεις μεταφοράς των πελατών, το νέο Puma είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο MegaBox, το οποίο προσφέρει έναν βαθύ και ευέλικτο χώρο αποθήκευσης 80 λίτρων. Σε πλάτος 764 mm, μήκος 753 mm και βάθος 306 mm, το MegaBox μπορεί να φιλοξενήσει μη σταθερά στοιχεία ύψους έως 115 cm – όπως φυτά, για παράδειγμα – σε κατακόρυφη θέση.

6 – Ασφάλεια κορυφαίων 5 αστέρων: Το Ford Puma έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, παίρνοντας “εξαιρετική” και στις δύο δοκιμές πλευρικής πρόσκρουσης σε ένα φράγμα και τις πιο σοβαρές παρενέργειες σε έναν πόλο.

7 – Πλήρης συνδεσιμότητα: Τα smartphone μπορούν να παραμείνουν μόνιμα συνδεδεμένα μέσω Bluetooth στο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας ΣΥΝΟ 3 ενώ τα φορτίζετε ασύρματα, επιτρέποντας στους οδηγούς του νέου Puma να ελέγχουν ήχο, πλοήγηση και συνδεδεμένα τηλέφωνα χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές. Το σύστημα προσφέρει συμβατότητα μήλοCarPlay και AndroidΑυτο™ και υποστηρίζεται από ένα κεντρικό Οθόνη αφής 8 ιντσών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω κινήσεων δακτύλων (τσίμπημα & σάρωση) Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect επιτρέπει επίσης στο νέο Puma να συνδέεται μόνιμα στο Διαδίκτυο. Έτσι, με τη βοήθεια της εφαρμογής για κινητά FordPass, οι ιδιοκτήτες του νέου Ford Puma μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αυτοκίνητό τους από οπουδήποτε ελέγχοντας απομακρυσμένες λειτουργίες, όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα ή εκτελώντας βασικούς ελέγχους, όπως τον έλεγχο της στάθμης βενζίνης.

8 – Προηγμένα συστήματα ασφάλειας και οδήγησης: Το νέο Puma χρησιμοποιεί 12 αισθητήρες υπερήχων, τρία ραντάρ και δύο κάμερες τοποθετημένες γύρω από το αυτοκίνητο για να υποστηρίξουν το «πακέτο» τεχνολογιών ΠέρασμαΣυνεργάτηςΠιλότος360 που βελτιστοποιεί τα επίπεδα προστασίας των επιβατών, τη συμπεριφορά του δρόμου, αλλά και τη διαδικασία στάθμευσης. Adaptive Cruise Control (ACC) με Stop & Go, Αναγνώριση ταχύτητας, Κεντράρισμα Lane, Τοπικές πληροφορίες κινδύνου, Σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου με Ειδοποίηση Cross Traffic, Enhanced Active Park Assist, Road Edge Detection, Pre-Collision Assist with Pedestrian and Ανίχνευση ποδηλάτη, φρενάρισμα μετά από σύγκρουση, υποβοηθούμενη υποβοήθηση διεύθυνσης και λάθος προειδοποίηση.

9 – Πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες: Οι εκδόσεις Ford Puma απεικονίζουν διαφορετικές προσωπικότητες που αντικατοπτρίζουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών. Μέσα από μια πληθώρα εκδόσεων όπως το σπορ ST-Line, το high-end ST-Line X, το πολυτελές ST-Line V και τα κορυφαία σπορ 200 hp, ο καθένας μπορεί να βρει την έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

10 – Ευκολία απόκτησης: Η αγορά οποιασδήποτε έκδοσης του νέου Ford Puma δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Με το προτιμησιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης ΠέρασμαΕύκολα της Ford Finance απολαμβάνετε σημαντικά οφέλη και οφέλη, όπως ένα σταθερό ανταγωνιστικό επιτόκιο από 1,99% * αλλά και την ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής που διαρκεί από 12 έως 60 μήνες. Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Εκτός από τα μοναδικά οφέλη του προγράμματος χρηματοδότησης της Ford, η αγορά του νέου Ford Πούμα, συνοδεύεται από δωρεάνΕπιπλέονεξοπλισμός αξίας έως και 930 €, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να έχουν τυπικούς προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό ταμπλό 12,3 “και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

11 – Απόλυτη φροντίδα: Το να ζεις με ένα Ford Puma αποδεικνύεται μια απολαυστική και ξέγνοιαστη εμπειρία, καθώς εκτός από τον πλήρη χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του, έχει 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που έρχεται να αποδείξει στην πράξη την κορυφαία αξιοπιστία του, αλλά και την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτό το νέο μοντέλο. Αυτή η δυνατότητα δίνει ένα άλλο ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους θέλουν να απολαύσουν για πολλά χρόνια ένα εντελώς μοντέρνο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Source