Περάστε δοκιμές την Πρωτοχρονιά – 1.000 γρήγορες δοκιμές από την Περιφέρεια στο 95 ADTE

Κατά τη διάρκεια των ημερών του νέου έτους στη Ρόδο, οι δοκιμές δωρεάν μαζικής δειγματοληψίας για ταχεία ανίχνευση αντιγόνου του Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης “Drive through testing” συνεχίζονται, σε βασικά σημεία του νησιού, από την EODY, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

“Δεν έχασε καμία μέρα για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας. Από την πλευρά μας, παραμένουμε σε εγρήγορση. Ζητώ θερμά από τους συμπολίτες μας να παραμείνουν σε εγρήγορση. Έχει αποδειχθεί ότι τα χαλαρωτικά μέτρα απόστασης μπορούν να κοστίσουν ζωές.”, είπε η Υφυπουργός Υγείας της Περιφέρειας, κα. Χαρούλα Γιασιαράνι.

Οι δωρεάν μαζικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στο χώρο στάθμευσης του αθλητικού κέντρου Καλλιπάτειρα και
Σάββατο 2 Ιανουαρίου και Κυριακή 3 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην πλατεία Ελευθερίας.

1.000 γρήγορες δοκιμές από την περιοχή έως το 95 ADTE

Την ίδια ώρα Το σχέδιο παράδοσης ταχείας δοκιμής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζεται, για την πραγματοποίηση δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση για τους πολίτες, εύκολων διαγνωστικών εξετάσεων, οι οποίες δίνουν αποτελέσματα εντός 10 λεπτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρέδωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Κυβερνήτης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου επιπλέον 1.000 γρήγορες δοκιμές σε 95 ADTE. Το υλικό παραλήφθηκε από τον Συνταγματάρχη του Τμήματος Υγείας του 95 ADTE, Σπυρίδωνα Παύλατο.

“Όλα αυτά είναι δοκιμές που διεξάγονται ομαλά, δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες και δίνουν τα αποτελέσματα μέσα σε 10 λεπτά, είναι μια πολύ σημαντική δράση για τον περιορισμό της πανδημίας για τους επόμενους μήνες”, είπε ο αναπληρωτής περιφερειακός κυβερνήτης.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Source