Η Renault παρέχει συμβουλές για ασφαλή διαβίωση με το αυτοκίνητο, στη μέση

Οι τελευταίοι μήνες έχουν αλλάξει πολύ στην καθημερινή μας ζωή και τις συνήθειες. Έχουμε μάθει τι σημαίνει «κοινωνική απόσταση» και ότι η τήρηση υγειονομικών μέτρων, τόσο απλή όσο το πλύσιμο των χεριών, μπορεί να είναι βασικός παράγοντας για τη «νίκη» μιας πανδημίας.

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα Renault και Ντάσια, THEOREN MOTORS SA, καθώς και ολόκληρο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών στην Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως την κύρια προτεραιότητα ασφάλειας και τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Κάτι που έρχεται ως φυσική συνέχεια του φιλοσοφία της γαλλικής εταιρείας «Passion for Life», δηλαδή για το «Passion for Life»!

Οι άνθρωποι του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών της Renault και της Dacia στην Ελλάδα, διατηρούν το υψηλό επίπεδο πωλήσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση ενώ, παράλληλα, με αυξημένη αίσθηση ευθύνης, βεβαιωθείτε ότι ενημερώνονται από τις αρμόδιες αρχές για τις εξελίξεις στη διάδοση του κοροναϊού Covid-19.

Το προσωπικό καλωσορίζει το κοινό στις εκθέσεις και τα εργαστήρια με πλήρης τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας, για την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αντισηπτικά τζελ σε χώρους αναμονής και γραφεία, η αναδιαμόρφωση χώρων σε παρατηρείται η φυσική απόσταση 2 m., ο απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν από την παραλαβή, καθώς και αυτοκίνητα έκθεσης και δοκιμής (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός γραναζιού, φρένο στάθμευσης, μπουτόν κ.λπ.), πριν και μετά από τους πελάτες που αποφύγετε τον υπερπληθυσμό σε εκθέσεις και εργαστήρια, ο καθένας μπορεί να κάνει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού.

Συμβουλές για την υγεία και την ασφάλεια από Renault

Ταυτόχρονα, η Renault συμβουλεύει φίλους, οδηγούς και επιβάτες, να ακολουθούν σχολαστικά τα πρωτόκολλα καθαρισμού στο αυτοκίνητό τους, μέσω κάποιων χρήσιμων κινήσεων που είναι εύκολο να γίνουν συνήθεια και μπορούν να ωφεληθούν μόνο, ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας.

  • Καθαρισμός: Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα μέρη του αμαξώματος με τα οποία έρχεται πάντα σε επαφή ο οδηγός ή οι επιβάτες (λαβές πόρτας, τιμόνι, μοχλοί, χειρόφρενο, ζώνες ασφαλείας, μοχλοί ή κουμπιά παραθύρου κ.λπ.). Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με αντισηπτικά μαντηλάκια, και θα ήταν καλό να έχετε ένα πακέτο στο ντουλάπι, καθώς μπαίνοντας στο αυτοκίνητο η καλύτερη κίνηση είναι να απολυμάνετε τα χέρια σας μαζί τους ή με αντισηπτικό διάλυμα.
  • Προσοχή στο κλιματιστικό: Τι γίνεται όμως με τη χρήση κλιματισμού, ειδικά εάν το αυτοκίνητο δεν μεταφέρει μόνο μέλη της οικογένειας; Ο καλός αερισμός πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Ακόμα και όταν ο κλιματισμός είναι ενεργοποιημένος, αλλά ποτέ σε λειτουργία ανακύκλωσης, καλό θα ήταν να ανοίξετε λίγο το παράθυρο, έτσι ώστε ο αέρας να μπορεί να ανακυκλωθεί φυσικά. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, η χρήση της μάσκας στα αυτοκίνητα δεν είναι υποχρεωτική εάν μόνο ο οδηγός οδηγεί σε αυτήν, εάν οι επιβάτες είναι σύζυγοι ή συγκατοίκους, καθώς και εάν είναι συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβάτες. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο τέλος της ημέρας χρήσης, συνιστάται να ψεκάσετε τους αεραγωγούς με απολυμαντικό σπρέι, προκειμένου να σκοτώσετε τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς που «φωλιάζουν» στους σωλήνες. Πριν μπείτε στην καμπίνα, μετά από αυτήν τη διαδικασία, καλό είναι να περάσετε λίγο χρόνο, ώστε να μην εισπνέετε τις χημικές ουσίες του απολυμαντικού.
  • Παραμένουμε ασφαλείς και στα διόδια: Αυτό που δεν μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνη συναλλαγή είναι οι συναλλαγές διοδίων. Πόσα διαφορετικά άτομα έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους υπαλλήλους μέσω χρημάτων και αποδείξεων; Εάν δεν υπάρχει e-pass, η οποία είναι η ασφαλέστερη και πιο κατάλληλη λύση, επιλέξτε να πληρώσετε χωρίς κάρτα. Εάν η κάρτα αγγίξει το μηχάνημα, είναι εύκολο να την απολυμάνετε με αντισηπτικό σκούπισμα πριν εισέλθετε ξανά στο πορτοφόλι.

Για την ασφαλή, συνολική χρήση του αυτοκινήτου σας, η Renault δημιούργησε ένα ομπρέλα προστασίας και για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 5 ετών με το πρόγραμμα Total Care 5+, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένη πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf και συνολικό όφελος έως 30%, αλλά χωρίς καμία μείωση της ποιότητας.

Το αυτοκίνητο ήταν και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για εμάς και την οικογένειά μας, ειδικά στην περίοδο πανδημίας που περνάμε.

Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την αναζήτηση και την επιλογή του επιθυμητού μοντέλου, αλλά και τη διαμόρφωσή του ανάλογα με τις ανάγκες. Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο ή να επισκευάσει το Renault ή το Dacia του, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα για να διασφαλίσει την υγεία. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει με ασφάλεια, από το 24ωρο δωρεάν τηλέφωνο Γραμμή πληροφοριών 800 11 11011.

Source