Το ταξίδι Lada Niva των 9.000 ευρώ μας κλείνει το μάτι

ο Λάδα Νίβα είναι ένα από τα περισσότερα αναγνωρίσιμα offroaders στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας επιβιώσει και σε μεγάλο βαθμό στην ίδια ακριβώς μορφή από τότε 1977 έωςσήμερα.

Μερικές φορές, φυσικά, έχουν προσπάθειες εκσυγχρονισμού της εικόνας και των προδιαγραφών της, οι οποίες για το καλύτερο ή το χειρότερο δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μεταξύ αυτών των προσπαθειών πρέπει να συμπεριλάβουμε Lada Niva Travel, η τελευταία έκδοση του εικονικού offroader που φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ Τίτλος SUV.

Το Lada Niva Travel βασίζεται VAZ-2123 και πίσω από τον μοντέρνο και ελκυστικό – αναλογικό – σχεδιασμό του είναι ο γνωστός και δοκιμασμένη συνταγή της ατμοσφαιρικής Βενζινοκινητήρας 1,7 λίτρων, η οποία στη σύγχρονη – για να μιλήσει – έκδοση αποδίδει 80άλογα και 127 Nm.

Το σύστημα φυσικά ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου τετρακίνητο, ο χειροκίνητη μετάδοση του πέντε σχέσεις, καθώς 19δευτερόλεπτα που απαιτούνται για επιτάχυνση του αυτοκινήτου από ηρεμία στα 100 km / h.

Πλήρες γκάζι, το Lada Niva Travel μπορεί να φτάσει μέχρι 140 χλμ / ώρα, ταχύτητα ικανή για εμάς ταξίδι σε μια μια άλλη εποχή, όπου τα πράγματα κυλούσαν πολύ αργότερα και πιθανώς περισσότερα ομαλά.

Στην απίθανη περίπτωση, ωστόσο, ότι οι προδιαγραφές του Lada Niva Travel ακούγονται τουλάχιστον παιδικά για εσάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι το SUV ρωσικής προέλευσης ξεκινά από 9.000 ευρώ και η κορυφαία έκδοση δεν υπερβαίνει τα 11.000 ευρώ.

Ευκαιρίες τιμής για αυτούς νοσταλγικός του Σοβιετικό καθεστώς και ΟΧΙ μονο.

Διαβάστε περισσότερα:

Sbarro Super Eight: Το οκτακύλινδρο αστικό αυτοκίνητο με κινητήρα Ferrari

Αποκτήστε θέση: Renault Clio ή Dacia Sandero σε μισή τιμή;

Source