Τι προετοιμάζει η Maserati για τον Shamal;

Η Maserati Fuoriserie, ή το μοντέλο εξατομίκευσης της ιταλικής μάρκας, δημοσίευσε σκίτσα ενός βελτιωμένου Maserati Shamal (1990-1996) που ονομάζεται Project Rekall, το οποίο είναι πιθανό να γίνει πραγματικότητα. Η έκδοση Maserati ταξιδεύει διανοητικά τον Νοέμβριο του 2091 στους δρόμους της Modena. Όπως το θέτει το Project Rekall, είναι ένα αφιέρωμα σε ένα παρελθόν που είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο Shamal είναι ο καλύτερος ξεχασμένος Maserati

Το Maserati Shamal – ο μακρινός πρόγονος του GranTurismo – ήταν ένας διώροφος μεγάλος τουρίστας με ένα τετράγωνο αμάξωμα σχεδιασμένο από τον Marcello Gandini, που κυκλοφόρησε μεταξύ 1990 και 1996. Φορούσε ένα 3.2-twin turbo V8 που έδωσε 326 PS και 431 Nm δίνοντας 0- επιτάχυνση 100 km / h σε 5,3 “και τελικό 270 km / h.

Πρόγραμμα Rekall

Το πρωτότυπο που βλέπουμε στις νέες αποδόσεις ξεχωρίζει από τα εμπρός και πίσω φώτα LED, τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα (splitter, spoiler κ.λπ.) και τους τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου με 7 ακτίνες. Στο εσωτερικό έχουμε ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων με ρετρό γραφικά, νέο επιλογέα ταχυτήτων, λιγότερα φυσικά πλήκτρα και μεγάλα καθίσματα που ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Η ανάρτηση αναφέρει ότι ο στόχος είναι να γίνει το έργο πραγματικότητα και καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Απομένει να δούμε αν το Project Rekall θα είναι ένα πρωτότυπο για σκοπούς επίδειξης ή αν μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πρόγραμμα βελτίωσης των κλασικών μοντέλων Maserati με ρετρό-φουτουριστικές πινελιές επιστημονικής φαντασίας.

[Πηγή:MaseratiFuoriserie[Πηγή:MaseratiFuoriserie[Source:MaseratiFuoriserie[Πηγή: MaseratiFuoriserie

Source