Εκδόσεις “Racing” για Transit Custom Connect!

Οι νέες εκδόσεις “MS-RT” του Transit Custom & Transit Connect με τον ισχυρό δυναμικό χαρακτήρα, σύντομα θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες αγορές της ΕΕ.

Η Ford Motor Europe ανακοίνωσε επίσημα δύο νέες, πολύ δυναμικές εκδόσεις του ελαφρού επαγγελματικού Transit Custom και Transit Connect, που υπογράφηκε από την MS-RT και βασίστηκε στη συνολική εικόνα του αμαξώματος της M-Sport. Ford World Rally καθώς η εταιρεία συμμετέχει στο Fiesta WRC!
Αυτές οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες αγορές της ΕΕ τον Σεπτέμβριο και διαφέρουν σημαντικά από τις συμβατικές από την άποψη του εξωτερικού τους σχεδιασμού, ειδικά στο μπροστινό μέρος, όπου βρίσκουμε μια πλήρως τροποποιημένη μάσκα και έναν πιο δυναμικό προφυλακτήρα που ενσωματώνει και τους δύο φανούς ομίχλης καθώς και ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα.
Μεγαλύτερες διαστάσεις είναι οι εισροές αέρα για την ψύξη του κινητήρα, καθώς και των καμάρες των τροχών, που συνδυάζονται με νέους γνωστικούς τροχούς OZ Racing 18-βάρους. Φυσικά, έχουν τοποθετηθεί πολλαπλές αεροτομές τόσο στις πλευρές του αμαξώματος όσο και στο πίσω μέρος όπου, ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι το διπλό άκρο εξάτμισης για τις εκδόσεις MS-RT του Transit Custom και το τετραπλό (!) Για τις αντίστοιχες εκδόσεις του Transit Συνδέω-συωδεομαι.
Στο εσωτερικό υπάρχει εκτεταμένη δερμάτινη ταπετσαρία σε διάφορους τομείς, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει στοιχεία όπως το σύστημα πολυμέσων Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο και έγχρωμη οθόνη αφής, το FordPass Connect που μπορεί να παρέχει Wi-Fi σε έως και 10 συσκευές, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, η κάμερα οπισθοπορείας, οι προβολείς bi-xenon κ.λπ.
Τέλος, όσον αφορά τους κινητήρες, οι εκδόσεις Transit Custom MS-RT συνδυάζονται με τον κινητήρα diesel EcoBlue 2.0 λίτρων που αποδίδει ροπή 185 hp και 415 Nm, ενώ το Transit Connect MS-RT είναι εξοπλισμένο με 1.500 hp 120-hp EcoBlue.
Στην πρώτη περίπτωση, οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων είναι ένα εξατάχυτο εγχειρίδιο ή ένα αυτόματο (επίσης εξατάχυτο) ενώ στη δεύτερη, το Transit Connect MS-RT προσφέρεται με ένα εξατάχυτο εγχειρίδιο ή οκτατάχυτο αυτόματο.

Source