Η νέα Mercedes-Maybach S-Class ξεχειλίζει από πολυτέλεια

Ο Mercedes μόλις εισήγαγε τη νέα «βασίλισσα» της σειράς, με τη μορφή της νέας Maybach S-Class. Η εξαιρετικά πολυτελής εκτέλεση του ολοκαίνουργιου W223.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes S-Class;

Το (προαιρετικό) δίχρωμο στο σώμα είναι δικό του Maybach και ισχύει με το χέρι, μέσα από ένα εξαιρετικά σχολαστικό και λεπτομερές διαδικασία βαφής, διάρκειας έως και μιας εβδομάδας! Δέκα διαφορετικοί συνδυασμοί προσφέρονται, “Kalahari Gold-Rubellite Red”. Η εκτεταμένη χρήση χρωμίου στον προφυλακτήρα, στα κάρβουνα και στις ζάντες (στάνταρ 20 ίντσες, 21 ως επιπλέον) θέτει επίσης το “σιτάρι από το σιτάρι” (όπου το απλό “σιτάρι” S-Class). Το υπερμεγέθη σώμα του φτάνει 5,469 mm σε μήκος, τα 1.921 mm. σε πλάτος και 1.510 mm. σε ύψος. ο μεταξόνιο αυξάνεται κατά 18 εκατοστά, φτάνοντας συνολικά 3.396 mm και προβάλλοντας την απόλυτη πολυτέλεια στο εσωτερικό. Σε αυτό, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να εισέλθουν με το πάτημα ενός κουμπιού, για πρώτη φορά σε ένα Mercedes-Maybach.

Δείτε επίσης: Εγγραφή όλων των εποχών από τη Mercedes! (+ βίντεο)

Κορυφαία ποιότητα δέρματος και ξύλου καλύπτει κάθε κομμάτι της καμπίνας ενώ 4 οθόνες φροντίστε τις πληροφορίες και την ψυχαγωγία των τυχερών επιβατών: του ψηφιακού Πίνακας οργάνων 3D του 12,3 ίντσες, η οθόνη OLED στο κέντρο της κονσόλας του 12,8 ίντσες και δύο 11,6 ίντσες στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων, για τους πίσω επιβάτες. Μέχρι αποσπώμενο δισκίο διατίθεται σε στάνταρ εξοπλισμό. Φυσικά, ο προαιρετικός εξοπλισμός δεν θα μπορούσε να λείπει ψυγείο τοποθετημένο στο πίσω υποβραχιόνιο και έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία από +1 έως +7 ° C.

Το Maybach κατασκευάζεται από οδηγό, προσφέροντας ρυθμιζόμενη κλίση πίσω καθίσματα με ανακλινόμενα καθίσματα και κάντε μασάζ στα μοσχάρια! Εξασφαλίζει εσωτερική ηρεμία εισερχόμενο σύστημα ακύρωσης θορύβου, που παράγει αμοιβαία ηχητικά κύματα και αφήνει τα αυτιά των επιβατών στη σιωπή τους. Είναι επίσης εξοπλισμένο με έως 18 αερόσακους για όλους τους επιβάτες, όπως μπροστινή, πλευρική οροφή, μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων και των ζωνών ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Πώς η νέα Mercedes S-Class “συρρικνώνεται” εν κινήσει

Ανάλογα με την αγορά, η κίνηση πραγματοποιείται από δύο μονάδες οδήγησης. Ο S580 4MATIC τον συνδυάζει 4 λίτρα και ήπιο υβρίδιο (48 Volt EQ Boost) V8 twin turbo του 496 ίππους, με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο 9 ταχυτήτων κουτί. Ο S650 θα τον έχει 6 λίτρων V12 twinturbo του 621 ίππους, επίσης με σύστημα τετρακίνησης και το 9-τάχυτο G-TRONIC. Η ανάρτηση αέρα και το ενεργό τετρακίνητο σύστημα κίνησης είναι στάνταρ, με τον τελευταίο να γυρίζει τους πίσω τροχούς έως 11 μοίρες απέναντι από το μπροστινό μέρος και να μειώνει τον κύκλο περιστροφής κατά 2,3 μέτρα.

Source