Νέα περιπετειώδης Active έκδοση για το Ford EcoSport

6.308 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2020

Τα σχέδιά της για EcoSport αποκάλυψε το Πέρασμα Ευρώπη, ανακοινώνοντας ότι στις Στις 6 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί η ενεργή έκδοση για το μικρό Crossover. Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται να βασίζει την απόφασή της στη δημοτικότητα αυτής της έκδοσης στα άλλα μοντέλα της γκάμας (Fiesta Active, Focus Active) στις περιοχές της Παλιάς Ηπείρου.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Ford EcoSport Active θα έχει έναν ακόμη πιο τολμηρό χαρακτήρα με εξέχοντα στοιχεία αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα ορατά μαύρα πλαστικά προστατευτικά που θα «περικυκλώνουν» το μικρό SUV στο κάτω μέρος του σώματος και τα αντίστοιχα Ενεργές πινελιές στην καμπίνα. Χωρίς να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο, το στρατόπεδο των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι θα έχει το EcoSport Active διευρυμένες δυνατότητες εκτός δρόμου, επομένως η ύπαρξη θεωρείται δεδομένη έκδοση τετρακίνησης, η οποία βρίσκεται ήδη στο φάσμα του μοντέλου στο παρελθόν (διαβάστε εδώ τη δοκιμή του EcoSport 4×4).

Εκτός από την ανακοίνωση της άφιξης του EcoSport Active, η Ford της Ευρώπης παρουσίασε επίσης σχέδια για ένα νέα στρατηγική που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος εκδόσεις εξοπλισμού του εύρους. Ως μέρος της αλλαγής, τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο τρία βασικά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του Ενεργό, ST-Line και Τιτάνιο. Επιπλέον, ορισμένα μοντέλα, όπως το Γιορτή και Συγκεντρώνω, θα προσφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις των εκδόσεων με το χαρακτηριστικό γράμμα X (π.χ. ST-Line X) και Vignale.

Κλείνοντας, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα προσφέρει κάποια νέα πακέτα εξοπλισμού όπου θα ομαδοποιήσει τα πρόσθετα που επιλέγει το κοινό πιο συχνά, μείωση της πολυπλοκότητας και αυξάνοντας παράλληλα την αξία για τα χρήματα.

Source