Το Mansory βελτιώνει έως και … χλοοκοπτικά! (βίντεο)

Σε Αρχοντικό Μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε στον κόσμο πιστώνονται, αλλά η εταιρεία ασχολείται με πολλά άλλα, όπως γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, πορτοφόλια κ.λπ. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα η γκάμα του Mansory επεκτάθηκε με… χλοοκοπτικό. Γνωρίζετε αυτά τα μικρά τρακτέρ που χρησιμοποιούνται για να κόβουν το γκαζόν ακόμη και σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του εμπνέεται από ένα από τα πιο διάσημα αθλητικά παπούτσια, το Air Jordan XI. Φυσικά το γνωστό εμπορικό σήμα της Air Jordan βρίσκεται στο πίσω μέρος του χλοοκοπτικού, και ο Mansory συνεργάστηκε επίσης με την BSTN για τη δημιουργία του. Που είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει premium αθλητικό εξοπλισμό με έδρα τη Γερμανία, του οποίου το σήμα είναι επίσης στα ελαστικά του μίνι τρακτέρ.

Το πλήρες όνομά του είναι Mansory X BSTN GT XI και έχει ακόμη και χειροποίητα στοιχεία αμαξώματος από ανθρακονήματα. Από εκεί και πέρα ​​υπάρχει μια μεταλλική ράβδος στη μάσκα μαζί με δύο προβολείς, ενώ στην κουκούλα υπάρχει μια επιπλέον εισαγωγή αέρα.

Μην ρωτάτε τι εξυπηρετεί, καθώς και μην ρωτάτε για το πίσω αεροτομή, ενώ πιο χρήσιμο είναι ο ειδικά κατασκευασμένος κάδος για τον οδηγό, ο οποίος είναι επίσης κατασκευασμένος από ανθρακονήματα.

Αυτό το χλοοκοπτικό δεν είναι προς πώληση, καθώς είναι πιθανώς μια παραγγελία από έναν από τους πελάτες του Mansory. Αλλά αν θέλετε ένα ειδικό τρακτέρ, είναι σίγουρο ότι δεν θα σας αρνηθούν.

Source