Το φθηνότερο αυτοκίνητο με οδικό φόρο 0 €

Κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από την παράσταση αντιπροσωπείας και ταξιδεύει τα πρώτα του χιλιόμετρα, χρεώνεται αυτόματα με διάφορα κόστη, όπως καύσιμα, ασφάλιστρα, υπηρεσίες και ετήσια οδικός φόρος. Ορισμένα μοντέλα σώζουν την αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επειδή εκπέμπουν λιγότερο από 90 g / km. CO2. Αλλά τα περισσότερα με αυτό το προνόμιο είναι συνήθως ακριβά, καθώς τα περισσότερα είναι ντίζελ, υβριδικά, ηλεκτρικά και υβριδικά plug-in.

Δείτε επίσης: Ποιο αυτοκίνητο πωλείται τώρα;

Ωστόσο, υπάρχει μια εξαίρεση στον κανόνα, και αυτό είναι Fiat Panda με τον νέο κινητήρα 1,0 λίτρα. Υβρίδιο. Με παραστάσεις CO2 89 g / km. απαλλάσσεται από τον οδικό φόρο, ενώ ταυτόχρονα είναι φθηνότερο υβριδικό αυτοκίνητο, καθώς και το πιο οικονομικό σε τιμή που δεν πληρώνει φόρους κυκλοφορίας. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,0 l / 100 χλμ.), ο Fiat Panda 1.0 Hybrid είναι ο ορισμός της οικονομίας στη χρήση αλλά και στην αγορά, καθώς πωλείται σε αρχικές τιμές από 11.400 ευρώ (με την τρέχουσα έκπτωση 450 ευρώ).

Σε Fiat Panda 1.0 Εύκολος υβριδικός εξοπλισμός Διαθέσιμο πρότυπο ESP, 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, κλιματισμός, σύστημα ήχου με MP3, Bluetooth, USB και AUX, ηλεκτρικό τιμόνι κ.λπ.

Δείτε επίσης: Έφτασε το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

ο Το ήπιο υβριδικό σύστημα της Fiat συνδυάζει τον νέο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα HyFly 1,0 lt. με τον κινητήρα BSG (Belt Integrated Starter Generator). Το 3-κύλινδρο μηχανικό σετ 999 cc. με θετική έλξη από χαμηλές στροφές και πολιτισμένη λειτουργία, αποδίδει 70 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 92 Nm ροπής στις 3.500 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα εύχρηστο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km / h στα 13,9 dl. και τελική ταχύτητα 164 km / h. Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης και βοηθά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επιτάχυνση, ενώ βελτιώνει την απόδοση ενώ μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Το Fiat Panda Hybrid – όπως όλα τα μοντέλα Fiat – καλύπτονται από 5ετής εργοστασιακή εγγύηση με χωρητικότητα έως και 200.000 χλμ., καθώς και με αντίστοιχη διάρκεια δωρεάν κάλυψης οδικής βοήθειας.

Δείτε επίσης: Δοκιμή Fiat Panda 1.0 70hp Hybrid

Source