Ανανεώθηκε το Nissan Micra με νέες εκδόσεις

Ο Νισάν ανανεώνει την εξαιρετικά επιτυχημένη Μίκρα, την αναβάθμισή του από άποψη εξοπλισμού, τεχνολογίας και εμφάνισης, προσθέτοντας νέες εκδόσεις στη γκάμα μοντέλων.

Στην Visia, η Acenta και η Tekna έρχονται N-Design και N-Sport, προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα αγορών. Εξωτερικά, το ανανεωμένο Micra ξεχωρίζει – εξαρτάται από την έκδοση – χάρη στα σκούρα φωτιστικά και τους τροχούς από κράμα, μαζί με τους νέους συνδυασμούς χρωμάτων. Tekna και N-Design, για παράδειγμα, αστέρι νέοι τροχοί “Genki” 16 ιντσών. Ειδικά για το N-Design, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένθετα αμαξώματος μαύρου και χρωμίου καθώς και καλύμματα καθρεπτών.

Δείτε επίσης: Νέο Nissan Navara με πολλές βελτιώσεις (+ βίντεο)

Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα από μαύρο ύφασμα με συνδυασμό γκρι και απομίμησης δερμάτινης ταπετσαρίας στο ταμπλό, στο κάτω μέρος της κονσόλας και στις πόρτες. Το πακέτο Energy Orange διατίθεται προαιρετικά, προσφέροντας ταπετσαρία και αξεσουάρ πορτοκαλιού.

ο Micra N-Sport είναι το επόμενο βήμα. Με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα προφυλακτήρες, πόρτες, προφυλακτήρες και καλύμματα καθρεπτών, Τροχοί “Perso” 17 ιντσών, συνθέστε το πιο σπορ προφίλ σε μια έκδοση του ιαπωνικού supermini. Επιπλέον, τα φώτα και τα φώτα ομίχλης είναι πλήρες LED. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα κάδου και η ταπετσαρία alcantara πάνω τους και το ταμπλό φροντίζουν να έχουν τη διάθεση του οδηγού.

Ο Τεκνά, όπως υποδηλώνει το όνομα, απευθύνεται σε λάτρεις της τεχνολογίας. Σύστημα πολυμέσων NissanConnect, πλοήγηση TomTom και Ευφυής οθόνη παρακολούθησης (περιμετρικός έλεγχος του αμαξώματος) είναι στάνταρ, βοηθώντας σε στενούς δρόμους, χώρο στάθμευσης και κάθε είδους ελιγμούς στη μικρή πόλη. Υπάρχει επίσης Ηχοσύστημα Bose για επενδύσεις μουσικής προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και δυνατότητες σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Micra 1.0 IG-T 100 PS Xtronic

Ο 1.000 ίπποι IG-T, σύμφωνα με τη Nissan, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές, που χαρακτηρίζονται από μια ομαλότερη καμπύλη ροπής. Οι αλλαγές δεν αναφέρονται στην απόδοση, έτσι το 100 άλογα στις 5.000 σ.α.λ. και 160 Νμ στις 2.750 σ.α.λ. (144 Nm στις 2.000 σ.α.λ. το CVT) παραμένουν ως έχουν.

Source