Η VW κλείνει θυγατρική στην Τουρκία!

Η Τουρκική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Volkswagen Anonyme εκκαθαρίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Volkswagen έκλεισε την εταιρεία της στην πατρίδα της Μανίσα βρίσκεται στα δυτικά Τουρκία που δημιουργήθηκε για επένδυση που σχεδίαζε να πραγματοποιήσει Γερμανικός κολοσσός. Ειδικότερα, τα γερμανικά Βιομηχανία αυτοκινήτων της Volkswagen στις 17 Δεκεμβρίου αποφάσισε να διαλύσει την εταιρεία που τον είχε ιδρύσει Οκτώβριος 2019 με κεφάλαιο 943,5 εκατομμύρια τουρκική λίρα.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρεται από Bloomberg Τουρκία στις 17 Δεκεμβρίου 2020, η Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Volkswagen Τουρκία, εκκαθαρίστηκε, ενώ η απόφαση στις εκκαθάριση καταχωρήθηκε επίσης στο Διεύθυνση μητρώου εμπόρων.

Η εταιρεία είχε αναστείλει τις δραστηριότητές της το Μανίσα του Τουρκία, ως μέρος φορολογικών μέτρων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της κρίσης που ξέσπασε ως αποτέλεσμα της πανδημίας κοροναϊού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τον Ιούλιο.

Η εταιρεία είχε ήδη ανακοινώσει ότι λόγω των όρων της πανδημία αναστέλλει την επένδυση στην οποία θα γίνει Μανίσα ενώ αργότερα είχε ανακοινώσει πώς θα το έκανε πρόσθετη επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ σε Σλοβακία αναφέρετε το Τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για την online πλατφόρμα myCAR

Τι γίνεται με τους κλεμμένους καταλύτες; – Ποιος πουλάει πιο ακριβό

Τι αλλάζει στις άδειες κυκλοφορίας από την 1η Ιανουαρίου

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source