Νέα Mercedes-Benz T-Class από το 2022!

Το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz Vans θα βασίζεται στη νέα γενιά της Renault Kangoo – Mercedes-Benz Citan και θα είναι ουσιαστικά μια μικρότερη έκδοση της V-Class.

Κατά το δεύτερο μισό του 2022, το Mercedes-Benz Vans αναμένεται να εισαγάγει ένα νέο μοντέλο που ονομάζεται “Τ-τάξη»Που ουσιαστικά θα τοποθετηθεί κάτω από το υπάρχον V-Class όσον αφορά τα τεντώματα του σώματός του.
Στις σχετικές δηλώσεις του, ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, κ. Marcus Breitschwerdt, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: “… Με τη νέα T-Class θα προσφέρουμε ένα όχημα που θα δώσει την ευκαιρία σε οικογένειες και λάτρεις της περιπέτειας να μπουν στον κόσμο της Mercedes-Benz».
Αντίστοιχα, ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού του Ομίλου Daimler, κ. Gorden Wagener, τόνισε ότι: “… Με το νέο σχεδιασμό της T-Class καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μείγμα ομορφιάς και χρηστικότητας. Βασίζεται στη φιλοσοφία του σχεδιασμού Αισθησιακή αγνότητα, η T-Class θα είναι ένα ελκυστικό όχημα για κάθε οικογένεια με εξαιρετικά πολυτελή χαρακτήρα».
Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή, αυτό το μοντέλο θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου Citan και προορίζεται για χρήση σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών μεταφορών (από οικογενειακή χρήση σε VIP Shuttle Buses), ενώ αναμένεται ιδιαίτερα ελκυστικό είναι η αξία για τα χρήματα.
Ταυτόχρονα, στοιχεία όπως η ύπαρξη πλαϊνών συρόμενων θυρών, θα ενισχύσουν την πρακτικότητα και την ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό του οχήματος για όλους τους επιβάτες. Επιπλέον, η Mercedes-Benz δηλώνει ότι εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις της T-Class, θα διατίθεται μια καθαρά ηλεκτρική έκδοση.

Source