Οι Χάρτες Google στέλνουν άτομα στα χωράφια!

Τα συστήματα πλοήγησης έχουν ελευθερώσει τα χέρια όλων, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είτε μιλάμε για αυτοκινητιστές, μεταφορείς, διανομείς ή απλούς οδηγούς Το GPS είναι σύμμαχος στην αναζήτηση άγνωστων διαδρομών και περιοχών. Φυσικά, δεν είναι όλα «ροζ». Οι φωνητικές εντολές που δίνονται την τελευταία στιγμή ή σε λάθος χρόνο, η σύγχυση με την εύρεση της ιδανικής διαδρομής (τυπικό παράδειγμα μεταξύ απόστασης και συμφόρησης), απώλεια σήματος ή εστίασης είναι μεταξύ του ρεπερτορίου πλοήγησης.

Διαβάστε επίσης: Το μέρος του κόσμου όπου καταρρέουν νέες BMW

Σε ένα μέρος της Νορβηγίας, το GPS “chaf” έχει κωμική στροφή. Συγκεκριμένα, το Χάρτες Google. Αν κάποιος θέλει να πάει από Stryn στο Blacksaeter και tubalin, Οι Χάρτες επιλέγουν τη συντομότερη διαδρομή. Το θέμα είναι ότι σε μεγάλο μέρος του, ο δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος και τραβά τους οδηγούς σε έναν δύσκολη πορεία, μέσω των οποίων μπορούν να περάσουν μόνο τρακτέρ και καθαρόαιμο 4 × 4! Ως αποτέλεσμα, οι ντόπιοι καλούνται συχνά να αποσπάσουν τα ατυχή αυτοκίνητα από το σημείο, χρησιμοποιώντας τα τρακτέρ ή τα αγροτικά οχήματά τους.

Δείτε επίσης: Οι Χάρτες Google έστειλαν 100 οδηγούς στα πεδία! (+ βίντεο)

Είναι τυπικό ότι μέσα σε δύο εβδομάδες καταγράφηκαν 8 περιπτώσεις “Απελευθέρωση”, με τον αριθμό να περιορίζεται καθαρά λόγω χαμηλής κίνησης. Ένας αγρότης απευθύνθηκε ακόμη και στην αμερικανική εταιρεία, ζητώντας τον αποκλεισμό / κατάργηση αυτής της διαδρομής. Η απάντηση μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί. Σε κάθε περίπτωση, ένα κολοσσό του μεγέθους της Google δεν θα μπορούσε να παρέχει κακία…

Διαβάστε επίσης: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με σύστημα πολυμέσων;

Όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3 των Πρόσθετων Όρων Παροχής Υπηρεσιών για τους Χάρτες Google και το Google Earth: «Όταν χρησιμοποιείτε δεδομένα χάρτη, δεδομένα κίνησης, οδηγίες και άλλο περιεχόμενο Χάρτες Google και Google Earth, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι οι πραγματικές συνθήκες διαφέρουν από τα αποτελέσματα και το περιεχόμενο του χάρτη. Επομένως, πρέπει να βασιστείτε σε ανεξάρτητη κρίση χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google και το Google Earth με δική σας ευθύνη. Αναλαμβάνετε πάντα την ευθύνη για τη συμπεριφορά σας και τις συνέπειές της.»Συνήθως, βγήκες σε ένα πεδίο με τους Χάρτες; Θα έπρεπε να είσαι προσεκτικός.

Source