Έτοιμα SUV Skoda με πολλαπλά οφέλη

Ο Σκόντα έχει μια πλήρη γκάμα SUV μοντέλα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες. Τώρα, τα SUV Skoda γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά και ελκυστικά ως αγορά, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Ένα κλικ Skoda.

Το συμπαγές SUV Kamiq, το αμέσως μεγαλύτερο Κάροκ και την κορυφή Κόντιακ, είναι διαθέσιμα αμέσως και για περιορισμένο χρονικό διάστημα (έως τις 31/12) με πολλά σημαντικά οφέλη. Τα κοινά οφέλη και για τα τρία SUV είναι τα ακόλουθα:

  • Σημαντικό όφελος τιμής
  • Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης με την πρώτη δόση την άνοιξη του 2021
  • Δωρεάν φόρος κυκλοφορίας για το 2021

Ας δούμε παρακάτω τι ισχύει ξεχωριστά για καθένα από τα SUV Skoda, τα οποία μπορούν να παραγγείλουν online από τον ενδιαφερόμενο πελάτη με πολύ απλά βήματα, πάντα μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Σκόντα Ενας Κάντε κλικ.

Σκόντα Kamiq

Το μικρότερο σε διαστάσεις SUV Σκόντα, ο Kamiq προσφέρεται με επωφελούμαι που φτάνει έως 1.500 ευρώ. Τα τρέχοντα έτοιμα αυτοκίνητα είναι εκδόσεις κινητήρα 1.0 ΤΠΔ 95 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, 1.0 ΤΠΔ 116 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, 1.5 ΤΠΔ 150 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ DSG7, 1.6 TDI 116 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ DSG7 και 1.0 ΣΟΛ-TEC 90 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός Kamiq με μήκος 4.241 mm. Το αμάξωμα έχει εσωτερικό με προσεκτική ποιότητα και πολύ άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες, συν 400 lt. για αποσκευές.

Τα θετικά του στοιχεία περιλαμβάνουν επίσης την ευκολία οδήγησης, την ασφάλεια που αποπνέει και πλούσιος τυπικός εξοπλισμός. Ενδεικτικά, η έκδοση Ambition περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόνομα συστήματα πέδησης και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά μπροστινά και πίσω παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και κλιματισμό διπλής ζώνης.

Skoda Karoq

Με επωφεληθείτε έως 2.300 ευρώ πουλήθηκαν έτοιμο Κάροκ μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας Σκόντα Ενας Κάντε κλικ, κάνοντας αυτό το Skoda SUV μια πραγματική ευκαιρία. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι για τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις με τον βενζινοκινητήρα 1.5 ΤΠΔ ΠΡΑΞΗ 150 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και λάδι 1.6 TDI 116 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, σε συνδυασμό με ένα υπερπληθυσμένος εξοπλισμός ανέσεις και ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν 7 αερόσακοι, σύστημα Front Assist, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών κ.λπ. Επιπλέον, το Karoq 1.5 TSI ACT 150 PS διαθέτει 17- ζάντες αλουμινίου ιντσών, αισθητήρες φωτός και βροχής, κάμερα οπισθοπορείας και κλιματισμός διπλής ζώνης.

Όποια και αν είναι η έκδοση που επιλέγει ο αγοραστής, κερδίζει πολλές φορές από τα άλλα ιδιαίτερα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του μικρού και μεσαίου SUV της Skoda. Το μήκος 4,382 mm. Το Karoq διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό του, καθώς και για το εσωτερικό με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Σε τα ανώτερα επίπεδα είναι τα κενά, αφού το πίσω κάθισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις ενήλικες επιβάτες, ενώ το μεγάλο κορμός 521 λίτρων ταιριάζει σε όλες τις αποσκευές μιας οικογένειας.

Skoda Kodiaq

ο Κόντιακ, αυτό με τη σειρά του είναι μια μεγάλη ευκαιρία, όπως μπορεί να επιτευχθεί με επωφεληθείτε έως και 2.000 ευρώ και τιμή από 24.900 ευρώ. Η πληθωρική και επιβλητική Skoda Kodiaq με το σώμα των 4,697 mm. πωλείται στην καλύτερη τιμή της αγοράς και παρέχει πλούσιο χώρο, πολυτέλεια και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Στο εσωτερικό, δόθηκε προσοχή στα υλικά και στις κατασκευές, ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν επιπλέον άνεση, ανεξάρτητα από το εάν κάθονται σε μεγαλύτερη θέση. Όσο για αυτόν τεράστιος χώρος αποσκευών, η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 835 έως 2.065 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος.

ο Kodiaq έτοιμες παραδόσεις τροφοδοτείται από τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα 1.5 TSI ACT 150 PS και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο διπλό συμπλέκτη DSG7. Η εξαιρετικά πλεονεκτική έκδοση 1.5 TSI ACT 150 PS Ambition Limited με το δωρεάν αξεσουάρ πολυτελείας αξίας 2.000 ευρώ Επιπλέον, περιλαμβάνει τα εξής: ταπετσαρία από ύφασμα / δέρμα, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Kessy Full), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, πίσω σκούρο γυαλί, επιπλέον θερμομόνωση και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Source