Το νέο Toyota C-HR GR Sport είναι γεμάτο σπορ στοιχεία

Ο Toyota παρουσιάζει την “ειδική” έκδοσή του ανανεωμένη C-HR, με το GR Sport για να προσθέσετε σπορ στοιχεία και να προβάλλετε τον καθαρόαιμο GR C-HR των 250 hp, που βρίσκεται στο στάδιο των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Toyota C-HR 1.8 Hybrid 122 PS

Από οπτική άποψη, το C-HR GR Sport ξεχωρίζει χάρη στον πιο επιθετικό προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισόδους αέρα, τους νέους τροχούς κράματος 19 ίντσες σε ελαστικά Continental Premium Επικοινωνία 6 225/45, το χρώμα Piano Black στη μάσκα και το περίγραμμα των φωτιστικών, οι σκοτεινοί προβολείς εμπρός και πίσω, ο πλήρως επανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος στεγάζει έναν μεγάλο διαχύτη, ενώ τα σήματα “GR Sport” δεν μπορούσαν να λείπουν. Συνολικά, 9 διαφορετικοί δίχρωμοι συνδυασμοί προσφέρονται για σώμα και στέγη.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η ταπετσαρία ψεύτικου αλουμινίου Cool Silver στο ταμπλό, με την Toyota να έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει δέρμα αλκαντάρας ή ύφασμα για τα καθίσματα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κόκκινες ή γκρι ραφές είναι στάνταρ. Τα σήματα “GR Sport” και οι αποκλειστικά κόκκινες ραφές στη δερμάτινη επένδυση επιλογής τιμονιού συμπληρώνουν το σπορ σχέδιο της καμπίνας. Στον προαιρετικό εξοπλισμό που συναντάμε JBL premium σύστημα ήχου.

Εκτός από το GR Sport, υπάρχει επίσης C-HR C-HIC. Με έμφαση στην πολυτέλεια και το στιλ, προσφέρεται με 4 διαφορετικούς συνδυασμούς δύο χρωμάτων, ένα νέο χρώμα (Oxide Bronze) και έναν αποκλειστικό σχεδιασμό στους τροχούς 18 ιντσών με 10 ακτίνες.

Δείτε επίσης: Γνωρίζετε το Toyota C-HR 1,8 lt. 140 PS;

Ολα C-HR MY2021 είναι εξοπλισμένα με την τελευταία μορφή του πακέτου Toyota Safety Sense, το οποίο ενσωματώνει τυπικά συστήματα ασφαλείας όπως Βοήθεια διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης (ESA) (ενεργεί στο τιμόνι σε περίπτωση ξαφνικού ελιγμού), Βοήθεια στροφής διατομής (αυτόματα φρενάρει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ο οδηγός γυρίσει και έρθει ένα αυτοκίνητο ή πεζό), Ευφυές προσαρμοστικό Cruise Control (ενεργός έλεγχος ταχύτητας) και Υποβοήθηση οδικής σήμανσης (ένδειξη δείκτη), με τα δύο τελευταία να συνεργάζονται και να ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητα, ανάλογα με το όριο ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Vitara 1.4T Hybrid 4WD ή Toyota C-HR 1.8 Hybrid;

Το C-HR GR Sport θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021, με το C-HIC να πρωτοστατεί τον Νοέμβριο.

Source