Σε δοκιμές το ανανεωμένο Skoda Kodiaq (+ vid)

5.493 επιτυχίες άρθρου – Δημοσιεύθηκε: 8/12/2020

Το τσεχικό SUV στην ενημερωμένη του έκδοση ξεκίνησε τις δοκιμές στην Τσεχική Δημοκρατία. Εδώ είναι τα πρώτα πλάνα και τα πρώτα γεγονότα για το τι να περιμένετε.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Το 2021 θα είναι μια σημαντική χρονιά για τη Skoda, καθώς εκτός από την άφιξη του Enyaq GT, της πιο ισχυρής έκδοσης του πρώτου ηλεκτρικού SUV, η εταιρεία πιθανότατα θα παρουσιάσει τη νέα γενιά Fabia και την ενημερωμένη έκδοση του Kodiaq.

Το Skoda SUV “πιάστηκε” κινείται σε μια τσεχική εθνική οδό με βαριά καμουφλάζ μπροστά και πίσω για να κρύψει τις αλλαγές που θα έρθουν στην εμφάνισή του. Δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, αλλά είναι πολύ πιθανό το ανανεωμένο Kodiaq να έχει επανασχεδιαστεί προφυλακτήρες και νέα φώτα με τη νέα τεχνολογία matrix LED. Φαίνεται ότι η μάσκα θα είναι διαφορετικού σχεδιασμού, ενώ οι αεραγωγοί χαμηλού αέρα στον προφυλακτήρα μπορεί να μεγεθυνθούν για να κάνουν το Kodiaq πιο σπορ και επιβλητικό.

Στο πίσω μέρος, το σχήμα των φωτιστικών θα είναι το ίδιο, αλλά μπορεί να δούμε διαφορετικά γραφικά, ενώ όσον αφορά την καμπίνα, η Skoda πιθανότατα θα εξοπλίσει το μοντέλο με το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει και ένα νέο ψηφιακό ταμπλό οργάνων.

Η γκάμα των κινητήρων θα ενισχυθεί με μια υβριδική έκδοση Plug-in, ενώ υπάρχουν φήμες ότι η έκδοση RS θα σταματήσει να προσφέρεται με κινητήρα bi-turbo diesel με αντικατάσταση κινητήρα βενζίνης.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Source