Νέο και πιο δύσκολο Ford EcoSport Active

Ο Πέρασμα παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στο Ενεργό εύρος, με το EcoSport για να ολοκληρώσετε το Κα +, Γιορτή και Συγκεντρώνω, αλλά και επαγγελματίας Tourneo και Transit.

Δείτε επίσης: Δοκιμή Ford Focus Active Wagon 1.5 EcoBoost

Έτσι, αποκτά το μικρότερο crossover του “Blue Oval” μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά παντού, νέοι τροχοί 17 ιντσών και το χαρακτηριστικό Χρυσό Χάλκινο χρώμα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέα καθίσματα και ταπετσαρίες, δερμάτινο τιμόνι και ανταλλακτικά στο ταμπλό και πόρτες που είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.

Διαβάστε επίσης: Ford Fiesta, EcoSport και Focus με επιτόκιο 0%

Σε μηχανικά μέρη, εκτός από τη νέα ανάρτηση, η Ford έχει προαιρετικό διαφορικό κλείδωμα. Η κίνηση, τουλάχιστον, θα αναληφθεί αρχικά από 1.000 ίππων EcoBoost του 125 hp στις 6.000 σ.α.λ. και 170 Nm στις 1.400-4.500 σ.α.λ., σε συνδυασμό αποκλειστικά με Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και κίνηση μέσα εμπρός τροχοί. Το απλό EcoSport με αυτές τις δυνατότητες, επιταχύνεται πρώτα 100 χλμ / ώρα σε 11 δλ. και φτάνει μέχρι 180 χλμ / ώρα τελικό, λοιπόν, πρέπει να περιμένουμε κάτι παρόμοιο για το Active. Αργότερα, πιθανότατα θα προστεθούν το diesel 120 ίππων 1.5 EcoBlue και η ροπή 250 Nm.

Δείτε επίσης: Δοκιμή 1,5 λίτρων Ford EcoSport. EcoBlue 125 PS AWD

Source