Στα 11.000 ευρώ με επιδότηση η τιμή του νέου ηλεκτρικού στην Ουγγαρία

Άνοιξη της Ντάσια

Το ηλεκτρικό crossover Dacia Spring είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ουγγαρία και κοστίζει μαζί με το επίδομα της επιδότησης 11.000 ευρώ !!!

Το ηλεκτρικό crossover της Dacia θα τεθεί σε παραγωγή το 2021 με τους ηγέτες της εταιρείας να υπόσχονται μια ασυναγώνιστη τιμή. Και οι εξελίξεις έρχονται να τις δικαιολογήσουν.

Η Dacia Hungary ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την τιμή πώλησης της Άνοιξης, η οποία διαμορφώνεται στο 17.800 ευρώ για τους πρώτους 100 που θα βιαστούν να το προπαραγγείλουν πληρώνοντας 275 ευρώ.

Πρόκειται για μια εκστρατεία εκκίνησης της πρώτης έκδοσης, οπότε πιθανότατα η τιμή της θα είναι λίγο υψηλότερη όταν θα κυκλοφορήσει.

Αυτή η τιμή, ωστόσο, είναι χωρίς την επιδότηση η οποία, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, αυξήθηκε στα 6.800 ευρώ. Κατά συνέπεια, διαμορφώνεται ο τελικός του μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, σε αυτήν την εκστρατεία εκτόξευσης στα 11.000 ευρώ!

Με μια τέτοια τιμή ή ακόμα και λίγο πιο ακριβό, είναι πιο προφανές από Άνοιξη της Ντάσια Θα γινει best seller στην Ευρώπη.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα;

Η πρώτη έκδοση του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Dacia θα έρθει την άνοιξη του 2021 και θα προορίζεται για υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων, ενώ θα υπάρχουν επίσης επαγγελματικές εκδόσεις για εμπορευματικές μεταφορές. Η ιδιωτική έκδοση αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο του ίδιου έτους, λοιπόν το περιμένουμε στη χώρα μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή

Nissan-Renault AllianceTB

.Source